Me teame, kus exacly on bug. Leidsime see vbet_global_start funktsiooni vBET php faili.
tõenäoliselt võtame halb url vBulletin funktsioon (exec_header_redirect).
Michał töötab selle kohta.
Me teame, kus exacly on bug. Leidsime see vbet_global_start funktsiooni vBET php faili.
tõenäoliselt võtame halb url vBulletin funktsioon (exec_header_redirect).
Michał töötab selle kohta.
Pole probleemi, meil on tõesti vaja probleemi lahendada asap
Tehtud Kahju, et sa pidid ootama. Lahendus lisatakse järgmise vabastamist. Oleme juba kasutavad seda meie foorum, nii uus postitus suunamine töötab trahvi siin.
Sest kiirparandus palun:
1. Edit includes / vbenterprisetranlator_functions_hooks.php
2. Otsi:
3. Asendatakse järgmisega:Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t']) {
Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost') {
Ma näen pealkiri, mis sa kirjeldasid 2 küsimusi üks niit. Aga Kamil kinnitab vaid üks neist. Palun rääkige täpselt, kuidas sa märgi foorumit lugeda. Ma lihtsalt ei leia sellist võimalust - ilmselt otsin valest kohast
Ma kontrollisin seda meie test foorum ja ma ei ole seda viga. Kõik töötab korralikult.Code:404 error
Niisiis, palun saatke Michał (vbet) Täielikku juurdepääsu oma admincp ja FTP teel PM. Ta püüab leida lahendus ja seda parandada!
Tänan
Ma ikka oodanud vastust. ei vastus - ma eeldan, et on ok.
Kui ei ok, palun kirjutage siia ja ma avada seda teemat uuesti
See probleem ikka olemas, forumdisplayKui ma vajutan noolt goto ametikoht niit, ta alati võtab mind esimene postitus, ei ole esimese lugemata postituseni.
Registreeruge minu foorum ja te näete seda.
Kui ma keelata vbet küsimus läheb ära.
Viimati muutis Snake; 11-08-10 juures 23:39.
Uuendada 3.3.5 ja kõik URLid küsimused tunduvad fikseeritud, seega ei ole probleem, aitäh.
ok
tänu kinnitust