töötab ilma vbet
ok, ma uurida probleemi ja püüda lahendada
ok, ma olen oodanud.
osas
ootab endiselt tänu
Hi - palun võta mu vabandused kaua hindamine aega. See oli teema algatatud mind ja anda Kamil ajal minu puhkuse ajal. Nii et ehk oli ta veidi ülekoormatud. Just nüüd ma olen tagasi ja töötab lõpuks sulgeda küsimus
Ma arvan, et oleks parem kui me lihtsalt vaadata seda oma pardal ja õige, selle asemel kaotada rohkem aega. Nii et palun lihtsalt PM mulle juurdepääsu üksikasjad teie foorumi FTP ja Admin AP. Samuti palun andke mulle täpne URL lehele, kus ma näen selles küsimuses. Kui see ei ole nähtav just nüüd - palun formeerima seda mõned test teema - sa eemaldad ta pärast me õige küsimus.
Palun lihtsalt vaadata viimane vastus - sest me ei suuda reprodutseerida meie serverites palusime teil juurdepääsu üksikasjad. Me chcek ja õige see koht
Sooviksin lahendan ise, anna mulle mõned võimalused, nii et võin proovida, kui ma vajutan muuda teema (ma ei puutu midagi), siis vajutage Salvesta kõik toimib trahvi tähendab, et see näitab paremale.
jah, kuid Michał kirjutas varem postitust oma ettepanekud lahendus. Ei tööta.
Me ei saa reprodutseerida see teema meie test foorum, nii on väga raske leida hea lahendus.
Kui me teame, kus küsimus on kood, et see on lihtne leida lahendus.