Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 3 123 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 26

Thread: Pealkiri tõlge lõigata lühike vBadvanced (hiljutine teemadel)

Senior liige

Exclamation Pealkiri tõlge lõigata lühike vBadvanced (hiljutine teemadel)

See on viimaste teemasid vbadvanced, post oli kirjutatud täiesti prantsuse ja tõlgitud itaalia, kuid nagu näete pildil pealkiri ei ole täielik ja shoud on: Wii Shift 04.03

Mul pole kirjas / sõna piiranguid vBadvanced tegelikult 57 tähtedest pealkirjad on väga levinud minu foorum.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Tõenäoliselt olete väga lühikeste maksimaalne tähtede pealkiri seal (kui see on isegi seadistatav). Mis siis juhtub see, et vbadvanced lõigatud pealkiri nii alates (tühikud lisada, et vältida hindamine):
    [L angtitle = fr] Wii [/ l angtitle]
    jätta ainult
    [L angtitle = fr] W. ..

ja vBET tunnistab katki langtitle seega lõpetasin selle ja tõlkida. Ja Google tõlge prantsuse W. .. tundub olevat: W. ..

Seda ilmselt juhtub. Kui jah - siis ei ole ühtegi viga. vBET lihtsalt töötab trahvi, ja sa lihtsalt lõigatud pealkiri lühike. Palun kontrollige muud pikaajalise pealkirjad ja loen kuidas paljud märgid need on ära lõigatud, ka otsima konfiguratsioon selle pikkus (või paluda VBA meeskond).

Palun kinnitage see on asjakohane selgitada ja sa pead meie tulevik aidata selles küsimuses

Senior liige

Probleem on Vbet, siin anther näide vBets auto tõlgitud ja reeglipäraselt:

Quote Algselt postitas mario06 View Post
    Probleem on Vbet, siin anther näide vBets auto tõlgitud ja reeglipäraselt:

Pange tähele, et [l angtitle = fr] võtab 14 märgid, nii võttes [l angtitle = fr] i. .. teeb seda 15 tähemärki originaalpealkiri

Oma pealkiri: [Guida] Vaba Unlock e... kui mitte arvestada [Guida] (Võib olla mõned eesliide mitte pealkiri), siis alates tiitel jääb teile 13 tähemärgiga. Ei ole kindel, miks mitte 15 - võibolla algoritm võtab mõned ekstra prefiksid.

Minu jaoks tundub kirjeldatud olukorras enne. Aga me saame kergesti seda kontrollida. Palun:
    1. Ava fail / Includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
    2. Otsi:
    PHP Code:
    $output =& vbet_parseTitleGlobally($output,true); 
    3. Kommentaar seda - nii asendatavast:
    PHP Code:
    //$output =& vbet_parseTitleGlobally($output,true); 
    4. Lae fail serverisse ja kontrollida oma ei tõlgitud lehele, kus te näete seda (olema sisseloginud korral külaline cache kasutatakse)

Palun rääkige kuidas ta otsib siis. Pärast seda undo muudatused.
    Viimati muutis vBET; 25-06-10 juures 22:25.

Senior liige

Oma pealkiri: [Guida] Free Unlock e. .. kui mitte arvestada [Guida] (saab mõned eesliide mitte pealkiri), siis alates tiitel jääb teile 13 tähemärgiga. Ei ole kindel, miks mitte 15 - võibolla algoritm võtab mõned ekstra prefiksid.
    [Guida] ei ole eesliide see on osa pealkiri mis on 57 tähemärki koos tühikutega.

Pange tähele, et [l angtitle = fr] võtab 14 märgid, nii võttes [l angtitle = fr] i. .. teeb seda 15 tähemärki originaalpealkiri
    14 märki (BBcode)
    +
    10 märki koos tühikutega (pealkiri nimi)
    =
    24 tähemärki (kokku)

nii probleem on vBet

1. Ava fail / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
    2. Otsi:
    PHP kood:
    $ Valja = & vbet_parseTitleGlobally ($ väljund, true);
    3. Kommentaar seda - nii asendatavast:
    PHP kood:
    / / $ Valja = & vbet_parseTitleGlobally ($ väljund, true);
    4. Lae fail serverisse ja kontrollida oma ei tõlgitud lehele, kus te näete seda (olema sisseloginud korral külaline cache kasutatakse)

Palun rääkige kuidas ta otsib siis. Pärast seda undo muudatused.
    Ma pean ootama teise auto tõlkida thread paistab

Just tehtud mõned test post, st koopia see, mis sa alguses kirjeldatud.

Palun tegi selle kinnitus - me palume teil juurdepääsu üksikasjad, check it ja lahendada kui jõuame kinnitus, et see pole lihtsalt lõigatud pealkiri liiga lühike väärtus

Ikka ootab kinnitust

Senior liige

ei tööta, oletame, et enne kui ma sain I. .. nüüd ma saan [L angtitle = sk] I. ..
    Viimati muutis mario06; 07-07-10 juures 09:18.

Quote Algselt postitas mario06 View Post
    ei tööta, oletame, et enne kui ma sain I. .. nüüd ma saan [L angtitle = sk] I. ..
    Nii et nagu näete te alrady on see lõigatakse nii lühikeseks. Ei ole vBET põhjus - proovige seda dissabling vBET - saad sama. Küsimus on, sest teie mod kärped pealkiri nii lühikese ...

Palun kinnita, et vBET dissabled see on ikka nii lühike ([L angtitle = sk] I. ..) Ja ka sel juhul palun leida konfiguratsioon oma mod mis võimaldaks teha seda lõikamine enam või paluda töötajad vBadvanced et kogenud saate seda küsimust.

Senior liige

kui ma lihtsalt muuta pealkirja copy / paste kui pealkiri, siis töötab nii, see on vbet seotud.
    Viimati muutis mario06; 14-07-10 juures 04:16.

Leht 1 kohta 3 123 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •