Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 10 kohta 10

Thread: SERVERD häkkinud VBET!

Junior Member

Thumbs down SERVERD häkkinud VBET!

Minu server oli häkkinud sest mul on VBET.

SEE ON aimugi, et kinnitab, et:
    root 27888 1 0 18:26? Ss 0:00 / usr / sbin / EXIM-Mc 1OSBjj-0007Cf-4S SERVER_SIGNATURE = <Aadress> Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at www **** com Port 80 </ aadress>? UNIQUE_ID = TCTYtbylwV0AAEFiMjYAAABQ HTTP_USER_AGENT = Wget/1.10.2 (Red Hat muudetud) SERVER_PORT = 80 HTTP_HOST = www **** com DOCUMENT_ROOT = / home/w11s0s3r/public_html SCRIPT_FILENAME = / home/w11s0s3r/public_html/vbenterprisetranslator_seo.php REQUEST_URI = / arhiiv / index.php/f-23.html SCRIPT_NAME = / vbenterprisetranslator_seo.php HTTP_CONNECTION = hoia elus Kaugport = 41741 PATH = / bin: / usr / bin PWD = / home/w11s0s3r/public_html SERVER_ADMIN = webmaster **** com REDIRECT_UNIQUE_ID = TCTYtbylwV0AAEFiMjYAAABQ REDIRECT_STATUS = 200 HTTP_ACCEPT =* / * REMOTE_ADDR = 72.55.191.104 SHLVL = 1 SERVER_NAME = www *** com HTTP_PRAGMA = no-cache SERVER_SOFTWARE = Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e -FIPS-RHEL5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 QUERY_STRING = SERVER_ADDR = 188.165.193.93 GATEWAY_INTERFACE = CGI/1.1 SERVER_PROTOCOL = HTTP/1.0 REDIRECT_URL = / archive/index.php/f-23.html REQUEST_METHOD = PEA _ = / usr / sbin / sendmail
    w11s0s3r 27996 27888 1 18:26? D 0:00 / usr / sbin / EXIM-Mc 1OSBjj-0007Cf-4S SERVER_SIGNATURE = <Aadress> Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at www *** com Port 80 </ aadress>? UNIQUE_ID = TCTYtbylwV0AAEFiMjYAAABQ HTTP_USER_AGENT = Wget/1.10.2 (Red Hat muudetud) SERVER_PORT = 80 HTTP_HOST = www **** com DOCUMENT_ROOT = / home/w11s0s3r/public_html SCRIPT_FILENAME = / home/w11s0s3r/public_html/vbenterprisetranslato ^ C
    MA EI SAA Uninstall VBET!
    Palun aidake mind minu server saadab palju rämpsposti e-kirju!
    On krakitud!

HELP Michał Podbielski!
    Viimati muutis PabloAM; 25-06-10 juures 17:35.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Ma analüüsides sõnum praegusel hetkel.

Vahepeal palun rääkige, miks te ei saa teha dissable / uninstal vBET? Mis juhtub?

Kas te palun selgitage, miks sa mõtled et see on vBET süü? Ma ei näe seda.

Samuti - kas olete leidnud, mis kood on saates need rämpsposti?

Ma ei näe oma foorum - vbenterprisetranslator_seo.php oli eemaldatud ja. htacces eeskirjad täidavad veel osutades seda faili. Admin CP töötab nagu mina seda näen.
    Viimati muutis vBET; 25-06-10 juures 18:19.

Junior Member

Ta kasutab vbenterprisetranslator_seo.php süstida oma XSRIPT oma veebilehel.

Kui ma püüan unistall toote ja kustutades vbenterprisetranslator_seo.php minu server My web ärge tööd, sest mul on vaja "vbenterprisetranslator_seo.php" on FTP: S

Kuidas ma saan unistall "ALL" VBET?

Täname vastuse

UPDATE:
    Mul on viga unistalling VBET:
    http://img822.imageshack.us/img822/2...nistalling.jpg
    http://img337.imageshack.us/img337/4...istalling2.jpg
    Viimati muutis PabloAM; 25-06-10 juures 18:35.

Nagu ma kirjutasin teile veel. Htaccess reeglid osutades vbenterprisetranslator_seo.php - Just kommenteerida neid.

Ka te ei pea uninstall vBET - piisab lihtsalt blokeerida. Eriti et ma veel ei mõista, miks sa arvad, et see on vBET küsimus ja see on võimalik, et see ei ole.

Palun rääkige, kuidas teie esimene sõnum otsustada, et keegi kasutab vbenterprisetranslator_seo.php lisada XSCRIPTs mis te kirjalikult. Pange tähele, et vbenterprisetranslator_seo.php ei ole ühtegi asjakohast loogika - see on lihtsalt Ees vastutav Töötleja. Kõik taotlused, et teie foorum on läbimas see fail ja pärast seda vbseo.php kasutatakse. Nii et kui sa eemaldad vBET reeglid, sa näed, kõik palgid osutage vbseo.php mis ei tähenda, et vbseo.php vastutab rünnak.

Nii et praegu ma arvan, et sa loed oma logid vale ja et vbenterprisetranslator_seo.php ei vastuta rünnak. Ma võin olla vale, aga kui sa oled nii kindel, siis palun kirjeldage, kuidas seda teha (see XSCRIPT sisestamisel vbenterprisetranslator_seo.php) - Me analüüsime seda.

Pange tähele - see on meie huvides, et hoida meie klientide ohutu. Nii et me teeme oma parima jõupingutusi, et lahendada probleem, KUI see on põhjustatud vBET. Teie enda ohutuse - palun kirjeldage täpselt, miks sa arvad, et selle on teinud vBET. Muidu, kui sa eksid - see, mida ma oodata, sest paljud inimesed arvavad, et kõik on tehtud vbenterprisetranslator_seo.php - mis on muutunud ainult serveri muutujad ja ei midagi enamat, kuid kõik taotlused minna, see, et inimesed saavad vale mulje - nii et kui sa eksid, siis sa lihtsalt lahti kõik oma vBET vahemälu ja seaded ja sa ikkagi rünnanud, sest sa tegid vale asja (veel nõu, et keelata vBET ei desinstalli).

Nii et palun selgitage, miks sa thinging et vBET lubatud see rünnak. Tänaseks kirjutasite ainult seda, mida sa mõtled, kuid ükski sõna, mida sa arvad sellest.

Umbes esimese asjana - ma kuradit ta.
    Umbes 2. - teil on vaja ainult remove from server vBET-faile. Eriti / Includes / xml / cpnav_vbenterprisetranslator.xml - see määratleb vBET menüü.

Senior liige

Quote Algselt postitas PabloAM View Post
    Ta kasutab vbenterprisetranslator_seo.php süstida oma XSRIPT oma veebilehel.

Kui ma püüan unistall toote ja kustutades vbenterprisetranslator_seo.php minu server My web ärge tööd, sest mul on vaja "vbenterprisetranslator_seo.php" on FTP: S

Kuidas ma saan unistall "ALL" VBET?

Täname vastuse

UPDATE:
    Mul on viga unistalling VBET:
    http://img822.imageshack.us/img822/2...nistalling.jpg
    http://img337.imageshack.us/img337/4...istalling2.jpg
    Installige see siis proovige eemaldaks ta uuesti, siis käsitsi kustutada kõik vbet üleslaaditud faile selles järjekorras:

1. uuesti
    2. uninstall
    3. käsitsi kustutada kõik laetud vbet faile

PS. Michael, tuleb rohkem tegeleda sügavalt, sest ma tahan magada ohutu öösel.

Sest esimene asi - see on väike vBET bug. Mul on juba leitud lahendus - see lisatakse järgmise vabastamist. Kiire määrata:
    1. avatud vBET toote faili: do-not-upload/product-vbenterprisetranslator.xml
    2. Otsi:
    Code:
    $vbulletin->db->query_write('DROP TABLE ' . TABLE_PREFIX . 'vbenterprisetranslator_cache_'.$code.);
    3. Asendatakse järgmisega:
    Code:
    $vbulletin->db->query_write('DROP TABLE ' . TABLE_PREFIX . 'vbenterprisetranslator_cache_'.$code);
    4. Import toode uuesti faili
    5. Uninstall taas

Palun eemaldage vBET failid pärast seda. Kui te ära see juba - palun laadige see.
    Viimati muutis vBET; 25-06-10 juures 19:02.

Quote Algselt postitas mario06 View Post
    PS. Michael, tuleb rohkem tegeleda sügavalt, sest ma tahan magada ohutu öösel.
    Vaata siit ja vastus küsimuse: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3545

Ühtegi vastust. Sellisel juhul midagi räägib, et see vBET süü ja faili mis sai nimeks süüdi puudub loogika leht põlvkonna nii sisestamise skriptide see ei ole võimalik seal - see on lihtsalt ees lennujuht.

Teema suletud.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •