Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 9 kohta 9

Thread: vBET 3.3.4 ja vBSEO 3.3.2 küsimus

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Default vBET 3.3.4 ja vBSEO 3.3.2 küsimus

Hello.

Pange tähele, et vBET versioonis 3.3.4 on küsimus vBSEO 3.3.2 - on ümbersuunamine loop - tekitab see väga suur server koormus ja mõned tõlkelehekülge saab alla kukkus.

See on täiesti lahendatud, kui uuendada oma vBSEO kuni 3.5.1

Samuti - kui keegi tahab minna vBET 3.3.4 ja ikka kasutada vBSEO 3.5.1 soovitame seda teha kõigepealt mõned test foorumit näiteks ja andke sinna. Testasimme vBET möödunud võimalik versioonid - ja need on kasutusel, ikka oleme oleksid valmis lahendada see küsimus vBSEO 3.3.2 versiooni. Nii et kui keegi on huvitatud - palun andke teada ja PM juurdepääsu details to forum sellise konfiguratsiooni. Nagu ma kirjutasin ametlikult toetame viimase Pressiteated ja kõik meie test foorumid on juba uuendada.

Senior liige

tahes uuendus selles küsimuses? miskipärast ma ei saa vbseo 3,5 tööta korralikult minu vBulletin 3,8 paigaldada.

Ei - me isegi ei uurida seda nii ilmne vbseo küsimus, mida on korrigeeritud nende uusim versioon. Sellepärast me ei otsi lahendust - see on lihtsalt juba lahendatud.

Me ametlikult toetab uuemat versiooni, kuid me saame heita, miks see juhtub see vana vBSEO versioon kui me pääse mõned test näiteks sellise konfiguratsiooni. Nii et kui teil on test näiteks nende versiooni ja PM meile juurdepääsu seal saame näha, mis toimub.

Igatahes - on soovitav teha update. Kui teil on küsimusi ajakohastamine uusimani vBSEO versioon te peaks minema oma töötajaid aidata.

Junior Member

Hi;

Olen paigaldada lõputu silmuse, kuid ma ei saa kasutada, sest see aitab sul olla kuidagi?

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

mis versiooni vBSEO sa kasutad?
    Proovi uuendada oma vBSEO et hilisem versioon.

Kui see on teine asi, palun kirjeldage seda siin
    Viimati muutis kamilkurczak; 11-08-10 juures 12:31.

Junior Member

Ma ei saa uuendada uued versioonid Versioon vBSEO 3.3.3, sest mu litsents on aegunud.

Mida muud ma teha saan?

Te võite alandada oma vBET versioon - varasemate vBET versioon seda teemat ei ole olemas. Ikka me ei soovita seda lahendust, sest iga vBET release on rohkem optimeeritud ja neil on rohkem funktsioone.

Võite PM meile juurdepääsu üksikasjad teie Admin CP, FTP ja vBSEO AP, me kontrollime seda. Pange tähele, et tavaliselt me toetame ainult viimase releases, sest need on parandatud vead. Nii et me ei garanteeri, et lahendada küsimus, mis on vBSEO pool (sest vBSEO uuendada lahendab probleemi). Kui me leiame seda kiiresti - meil lahendada. Kui ei, siis saame kulutada rohkem aega sellele küsimusele makstud integratsiooni teenus, mis maksab $ 30 Kui te sellega nõus.

Junior Member

Anna mida sa mõtled $ 30?

Ma ei saa installida, kuna sa oma vigadest.

Ja sa oled tõstetakse mind tahavad raha.

Loobuma oma manust ei leitud maksab mulle minu raha ...

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

Kasili, nagu Michał kirjutas - saad saata meile PM oma admincp ja FTP andmed ja me püüame probleemi lahendada, kuid me ei garanteeri, et lahendada vBSEO küljel olev kόsimus (sest vBSEO värskendus lahendab probleemi).
    see küsimus on vBSEO poolel.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •