Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 16

Thread: vbet viga Marco1 Peida kõik

Banned

Default vbet viga Marco1 Peida kõik

Hi:
    Olen katsetatud forum vBet 2.4.3 ja MARCO1 Hide All Hack v4.0

MARCO1 Hide All Hack teebki on peita lingid külalised, muutes seose sõnum, probleem on, et sõnum on valmis kirjutatud 2 korda kui vbet 2.4.3 on paigaldatud.

MARCO1 Hidel kõik saab alla laadida vbulletin.org veebilehel.

Kas iga töötaja on vaadata? Ma arvan, vbet on väga huvitav, kuid see bug ...

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

tere,

Kas sa kleebi siia oma foorum url. Ma tahaks näha seda küsimust. Palun kirjutage mulle, kuhu ma ei leia seda teemat (teie foorum). Kui mul on vaja vaadata?

Kas see küsimus ainult tõlkelehekülge või mitte tõlkelehekülge ka?
    Palun, keelake vBET teie admincp ja veenduge, et see küsimus on veel.

Ootan sinult.

Banned

Jah, mul on katsetatud ja on veebi vbet on aktiveeritud, kuid mitte tõlkelehekülge happends.
    Happends alati vbet on aktiveeritud, saate vaadata seda näiteks sisestades siin: laradiobbs .***/ normas-de-los-foros/5-normas-y-politicas-del-foro-la-radio-bbs.html

Sa pead asendama *** võrguga sest ma ei saa post veebilehed ilma 15 ametikohta.

Nüüd vbet on disable ja link asendatakse ühe aega message: [Solo usuarios Registrados pueden ver los lingid. HAZ kliki para registrarte]

Aga kas vbet on aktiveeritud sõnum: [Solo usuarios Registrados pueden ver los lingid. HAZ kliki para registrarte [Solo usuarios Registrados pueden ver los lingid. HAZ kliki para registrarte]]

Kui teil on vaja võin võttes uuesti vbet kuid nagu MARCO1 HIDE kõik on tasuta addon saate alla laadida vbulletin.org ja katsetada oma kohalikus masinas parem.

Aitäh.
    Viimati muutis Miguel86; 23-06-10 juures 19:15. Põhjus: Selgitage *** põhjus

mul on üks küsimus nüüd. Plese proovida seda keelata Marco ja püüda leida selles küsimuses. Plese kirjutada siin on see küsimus veel?

Banned

Aga kui ma välja lülitada marco, sõnumit, et pead olema registreeritud näha seoseid ei kuvata, sest see sõnum ilmuvad marco peita kõik.

Aga kui vBET on turded off see valik toimib normaalne?
    See on Marco jne küsimus. Lihtsalt kirjutada tugirühma selle toote kohta.

Banned

Kui vbet on keelatud Ära happends, nii et ma arvan, on vbet probleem: S

Tere Miguel,

Ma tean seda, kuid vBET töötab goot liiga.

See on ilmselt vastuolus kahe plugins (vBET ja Marco) ja see ei ole vBET küsimus. Leida konflikt kestab väga pikka aega, sest vBET on palju faile ja ülesandeid ning me ei tea, see plugin (marco jne). Marco on vähem plugin. Tema abi on lihtsam leida seda konflikti, seega palun kirjutada neid.

Kui neil ei õnnestu, siis me püüame seda parandada.

Thank You.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas Miguel86 View Post
    Kui vbet on keelatud Ära happends, nii et ma arvan, on vbet probleem: S
    Vean kihla, et kui MARCO1 on dissabled siis ka ärge juhtub, Nii et ma arvan et see on mingi konflikt - pelase kesa Kamil ettepanekud. Leidmine konfliktile on palju lihtsam autor väiksemate mod ja ka see on palju lihtsam teha muudatusi seal.

Nagu Kamil wrote - püüame lahendada konflikte, kui autor MARCO1 ei suuda, kuid kõigepealt palun küsige temalt selle kohta

Banned

Probleem on selles, marco Ära vastus midagi seotud selle mod alates 17. aprillist.

Olen näinud mod palju kordi ja ma ei saa näha probleemi.
    Kas vbet tahes Tipe of kirjutada iga lehe URL? maeby thats põhjus.

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •