Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 12

Thread: Vbet murda mu forum

Senior liige

Default Vbet murda mu forum

Kui luban vbet, mõnel leheküljel thread menüü Tööriistad puruneb, st link ülaosas teemat - rippmenüüst puruneb, rippmenüüst kaob, see tuleb tagasi, kui ma välja lülitada vbet.

Teiseks thread tööriistad allosas thread on puudu see ikoonid, need ilmuvad, kui ma välja lülitada vbet. Aga thread tööriistu ei tohiks tekkida allosas üldse ja dont kõigi minu teistel lehekülgedel.

Lõpuks "Post Reply" ikoon kaob. Jällegi, see veaparandused ise, kui ma välja lülitada vbet.

Kõik 3 bug juhtuda koos ja samal lehel.

See juhtub ainult külalistele. Aitäh.

Vaata siin - Eternal "ühendav võrguaadress" võrgu kaart - Arvuti Juice

Senior liige

Siin on, mida leht peaks välja nägema;

Omandada võrguaadress ikka ja jälle - Arvuti Juice

Keermelõikeriistad rippmenüüst ülaosas lehekülge töötab, Vasta ikoon on olemas ja lõng vahendeid alläär ei näidata.

Nagu ma ütlesin, kui ma välja lülitada vbet kõik lehed välja nägema selline / \\

Kui ma võimaldab vbet mõned lehed näevad välja nagu esimene näide, seega vbet puruneb kuidas minu foorum ootab ja töötab.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Kas see juhtub siis, kui Full Faili vahemälu Külaline on sisse lülitatud, või see ei ole oluline?

Senior liige

Kui ma keelata mõõtu cache, see toimib ideaalselt.

OK, nii - me teame, põhjus nüüd. Vabandame mured - See funktsioon on veel beta staadiumis, meil ei olnud probleeme üldse meie serverites, kuid ma näen, et mõned neist probleemidest on oma üks. Nii et vaadata on meil vaja juurdepääsu teie Admin CP ja FTP. Ma juba näen, et oma katki lehele mõned skriptid ei kuulu - on vaja seda kontrollida, miks.

Samuti palun proovige kõigepealt lihtsalt eemaldada asjakohane cache pilti (leiad selle / Vbet_guestcache / en / kataloog - siis tuleb tunnustada seda, mida nime - see ei ole lihtsalt eemaldada kõik failid kaasas seal. Võib-olla vB lihtsalt loodud selline lehekülg mingil põhjusel ja vBET puhverdatud ja nüüd on näidanud, vahemällu salvestatud tulemuse. Kui see juhtub pärast uuesti cache arveldus - saatke meile juurdepääsu üksikasjad ja me lahendame selle.

Teine võimalus, miks see võiks juhtuda, et midagi muutub oma tulemuse pärast me cache ta. Mitte päris uskuge seda - sel juhul kõik leheküljed oleks sama probleem. Samuti näen puudumine oluline js skriptid ja selliseid asju on lihtsalt lisatud malle ei lisata dünaamiliselt kogu toodangut.

Seega - palun kontrollige vahemälu puhastamine ja anna meile toodangut.

Senior liige

Ok, nii ma välja lehe ja see Puhverdatud jälle täiuslik.

Nii vbet caches kogu mu foorumi, mitte ainult tõlkelehekülge?

Senior liige

Võimalik välistada kõik inglise lehtedel?

OK - nii nagu ma aru saan ei ole küsimus. Põhjus oli vBulletin ise, mis mingil põhjusel tekkinud lehekülge ilma mõned skriptid (võibolla oled muutnud konfiguratsioon).

Cache läbinud julgeolekukontrolli ja töötab hästi nüüd Faili Cache külalistele häälestatud edasi. Probleem lahendatud ja liigutades seda veaotsingu peatükki.

Praegu meil ei ole väljajätmise võimalus normaalse lehed - kuid me saame lisada. Palun avage uus teema funktsioon, taotlusi, et

Senior liige

See on ikka tee seda, on mõned lehed ja teised mitte, kui bot on esimene leht see caches vigadega, nagu on selgitatud, kui kasutaja on esimene leht see caches ok.

Ma arvan seda sellepärast, et bot ei saa täita ajax nii et see näeb lehekülje veidi erinev tavalise brauseri.

Ei - see ei ole, sest boot ei saa täita Ajax. Sest täita Ajax sa ned on skripti, HTML väljund. Kõik muu toimub lähtudes Esmalt HTML HTML väljund (view puu on muutunud jne)

Tundub, et oma foorum saapad lihtsalt muutub muu väljund, et tavaline külalist. Ja sel hetkel vBET vaata kõiki külalisi kui sama olendid. Kas oskate öelda kas sa kasutad midagi spetsiaalset mod või mingi vBulletin konfiguratsiooni, mis määrab kas külaline on boot ning sel juhul tagasi teistsuguse tulemuse?
    Kui me leiame, kuidas see on tehtud oma foorum saame lihtsalt luua erinevaid cache failid saapad ja normaalseks külalised, nüüd - kõik külalised on lihtsalt külalised meie Full faili vahemälu funktsionaalsus ja me cache tulemuse, mis saame. Nii et praegu saad:
    - Keela seda funktsiooni
    - Leppima kokku, et nüüd kõik külalised näed sama asja ükskõik need on saapad või inimestele
    - Keela funktsioonid, mis annab sulle erinevat väljundit saapad

Nagu ma kirjutasin - saame sellega hakkama, kui me teame, kuidas saapad on otsustanud oma foorum.

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •