minu saidi üksikasjad: -
vBulletin 4.0.3 hiljemalt
vbseo 3.5.0 eelnevalt vabastama
apache 2.2.x
hiljemalt nginx proxy teenida Staatiline sisu
tänud ette
minu saidi üksikasjad: -
vBulletin 4.0.3 hiljemalt
vbseo 3.5.0 eelnevalt vabastama
apache 2.2.x
hiljemalt nginx proxy teenida Staatiline sisu
tänud ette
kunagi meeles sain seda tööd, mida mõned muudatused teha server minu server administraatoritel
Tore käideldakse seda - niikuinii teistega: Jah vBET töötab nginx (kinnitatud klient foorum). Järgmise release eeskirju hakatakse kohaldama pakendis. Praegu kasutavad neid (vajadus võtta oma foorum directory):
Code:location /forums/ { rewrite ^/forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 last; rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ last; rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 last; if (!-e $request_filename) { rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last; } } if ($request_filename ~ "\.php$" ) { rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last; }
see reegel nginx kui proxy?
Need on eeskirjad nginx. Ma ei tea, kas on vahe, kui te kasutate seda nii nagu proxy. Nagu ma kirjutasin saime kinnituse vorm meie klientidele, et see töötab OK nginx. Kas teil on probleeme nende eeskirjade?
Ma arvan, et need reeglid kehtivad nginx peamine veebiserver, oleme nginx kui volikirja apache teenida staatiline sisu, varem kui ma tabanud tõlkida Ma kasutasin saada värav timeout viga, minu techs on fikseeritud see
OK, nii - sorry segadust ja tore, et te käideldakse seda. Kas jagate oma lahendus teistega?
see oli nginx ootama aega küsimus, sorry ma ei saa avaldada palju, sest see oli käitlemiseks fondivalitseja, kes just vastas "see on määratud" lol
Palun avage uus teema oma küsimuse ja annab seal rohkem üksikasju - eeskirjad, mida sa kasutada?
Kas sa kasutad putka - Nginx ja Apache? Kui sul on Apache sa proovida kasutada .htaccess?
Palun kirjeldage seda eraldi thread - see üks on muu kliendi probleem ja see on juba lahendatud.
(sel hetkel ma näen tõlked töötavad ka oma foorum, siis palun anda ka URL-i, et katki lehel)