Ma kasutan vBET 3.3.3 ja vBSEO 3.3.2. Minu langtitle koode ei sõeluda sisse Profiil statistika lehel kas nüüd, kui tundub. Üsna imelik!
Ma kasutan vBET 3.3.3 ja vBSEO 3.3.2. Minu langtitle koode ei sõeluda sisse Profiil statistika lehel kas nüüd, kui tundub. Üsna imelik!
Määrata parsimine langtitle all profiili "statistika" tab (kus ta ütleb: "Viimane postitus: ..."), Tegin selle muutuse class_userprofile.php:
Otsi:
Asendatakse:PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
Ei ole nii, sildid on olla maailmas sõeluda, sest vastasel korral see muutus ei vaja. Puuduvad ka konksud selles klassis faili.PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
if (strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]'))
{
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
}
Palun PM ligipääsu võimaldavaid andmeid FTP, Admin CP ja vBSEO AP. Kuna me ei suuda reprodutseerida meie poolt on meil kontrollida, et meie server.
Palun eemalda oma muudatused enne kui te annate meile juurdepääsu üksikasjad (meil on vaja näha probleemi diagnoosida seda) - saab tehtud koopiad faile kergesti viia see tagasi.
langtitle
Ma olen välismaal sel nädalal, ja ei saa seda käsitleda ühegi backend veebilehel küsimuste peale nende posted siin foorumis.
Kas sa näita mulle, kus kood tag on ülemaailmselt sõeluda? Võin siis vaadake ja saate teada, kui ma näen, miks see puudu teatud valdkondades.
open file: / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
ja otsida vbet_global_complete on kasutatud funktsiooni vbet_parseTitleGlobally (Alates / includes / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php)
Tänu! Ma uurimiseks.
Ma leidsin mõned rohkem navbits kohta inlinemod.php ja postings.php.
Kas sa reprodutseerida sellist käitumist sellel saidil, st kui toimetamine tõlgitud niit?
![]()