Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 8 kohta 8

Thread: Integreerida vBET koos vbMediaWiki

Default Integreerida vBET koos vbMediaWiki

Could you please post how to integrate vBET with vbMediaWiki (including changes in htaccess and other details)?

I'm having problems with this integration.

[]s!
    Viimati muutis trevis; 12-05-10 juures 16:37.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Ma ei tea, see mod. Kas te kirjeldaksite mulle, kuidas see töötab? Kas see on ta enda alamkataloogi URL? Kas see loob väljundi ilma of global_complete konksu (lihtsalt trükib seda heli)? Kas sa annad mulle täpselt URL, kus ma näen seda tegevust?

Samuti palun öelda, mida sa juba püüdnud teha integreerida seda? Kas kasutasite mõned vihjed vorm siin: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - Milliseid?

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Ma ei tea, see mod. Kas te kirjeldaksite mulle, kuidas see töötab?
    vbMediaWiki 4.0.2 RC 3 - vBulletin.org Foorum

Kas see on ta enda alamkataloogi URL?
    Jah.
    mandela.org -> Main Foorum
    mandela.org / wiki -> MediaWiki (koos vbMediaWiki integratsioon)

Kas see loob väljundi ilma of global_complete konksu (lihtsalt trükib seda heli)?
    Ma ei tea ... Ma näen õiget teksti emakeel.

Kas sa annad mulle täpselt URL, kus ma näen seda tegevust?
    mandela.org / wiki ja valida kaks keelt

Samuti palun öelda, mida sa juba püüdnud teha integreerida seda?
    N / A

Kas kasutasite mõned vihjed vorm siin: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html - Milliseid?
    Ma

Text automatically translated from: Portuguese to: Estonian
    Translated text
    Tere Michal,

Olen lugenud ja proovinud, kuid ei suutnud isegi panna lipud "navriba" MediaWiki :-(

Kas on võimalik teie (koos kõigi oma laiad teadmised), et aidata integreerida MediaWiki koos vBulletin (vbMediaWiki kasutades bridge)?

Kui te ei tea või ei ole näinud seda mod loob ühe-sign-on vBulletin ning MediaWiki ning jätab sama MediaWiki Naha to vBulletin. Ja MediaWiki on vahend koostööks sisu loomiseks, kasutati alusena Wikipedia projekt.

Mõte on selles, kasutajate foorum võib kaasa materjali wiki mis tahes keeles, kui foorumis. Kui see interaktsioon ei ole võimalik hetkel, vaid on vBET sujuvalt selle mod aitas mind palju.

Ootan teie tagasi.

Parimate soovidega,
    Rafael Trevisan.
    Original text
    Viimati muutis trevis; 13-05-10 juures 00:11.

OK - ma näen, et see mod kasutab global_ lõppu - ma eksisin, öeldes, et ilmselt ei ole, sest "vbet_flag" küsimus. Ma näen probleemi ja näen, et lingid on katki pärast esimest tõlget - need on alustades "." (Dot) - ilma www. Palun PM mulle juurdepääsu üksikasjad teie Admin CP ja FTP - ma kontrollida küsimus ja parandada.

Translated text
    VbMediaWiki ainult võimalusi need on:
    Original text

Kahjuks need valikud anna meile midagi. Sel hetkel oleme teadlikud küsimus, kuid tea mingit põhjust. Täieliku diagnoosida ja parandus peame juurdepääsu oma foorum.

Kahjuks need valikud anna meile midagi. Sel hetkel oleme teadlikud küsimus, kuid tea mingit põhjust. Täieliku diagnoosida ja parandus peame juurdepääsu oma foorum.
    Translated text
    Uskuge mind, ma olen võimaldab juurdepääsu FTP. Ma eraldades valdkondades teiste kasutajate teile jagada juurdepääs. Ja see lõi admin kasutaja teile minu vBulletin kohas.

[] S,
    Rafael.
    Original text

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •