Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 3 kohta 3

Thread: vbSEO 3,5 Kuld ja vBET

Hybrid vaade

Eelmine Postitus Previous Post   Next Post Järgmine Postitus

Default vbSEO 3,5 Kuld ja vBET

Michal,

Aimu, kas on mingeid olulisemaid muudatusi vbSEO 3,5 Gold vs RC3 ja vastavus vbSEO ma kahtlen selles, kuid vaja veendumaks, et me ei satuks küsimusi moderniseerimisel.

Näen, et olete veel töötab 3.3.2 vbSEO, kas sa ümberehitamise seda?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Hello. Jah, me oleme ikka töötab vBSEO 3.3.2 olla kindel meie foorum stabiilsus. Me katsetada uusi vBSEO versioon kiiresti. Ma muudkui seda ülesannet (ja mõned muud) meie uus töötaja olema kindel, et ta saab anda meie klientidele toetust kõige kõrgemal tasemel.
    Oleme ikka ajal värbamisprotsess nii et palun kannatlikkust.

Võib-olla mõned meie kasutajatele juba kontrollida, et tõelised või test foorum ja tahan jagada tulemusi?

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Hello. Jah, me oleme ikka töötab vBSEO 3.3.2 olla kindel meie foorum stabiilsus. Me katsetada uusi vBSEO versioon kiiresti. Ma muudkui seda ülesannet (ja mõned muud) meie uus töötaja olema kindel, et ta saab anda meie klientidele toetust kõige kõrgemal tasemel.
    Oleme ikka ajal värbamisprotsess nii et palun kannatlikkust.

Võib-olla mõned meie kasutajatele juba kontrollida, et tõelised või test foorum ja tahan jagada tulemusi?
    Ma kasutan 3,5 RC3 ja see töötab suurepäraselt. Ma Toss on kuld versioon sel nädalal ja saate teada.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •