Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 7 kohta 7

Thread: Compression viga!

Senior liige

Default Compression viga!

Ma arvan, et kõik on õigesti paigaldatud, kuid kui see on lubatud, ma saan selle vea kohta minu kodulehelt:

Content Encoding Error
    Lehekülje püüate vaadata ei suudeta tõendada, sest ta kasutab kehtetut või toetuseta kujul compression.
    * Võtke veebisaitide omanikele, et teavitada neid sellest probleemist.

Kas sa palun aidake!

Senior liige

Samuti, isegi tootega puudega, minu portaal on nüüd lihtsalt tühi leht.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Kui teil on küsimus vBET keelatud ei ole vBET süü.
    Pange tähele, et kui te olete ufing vBSEO ja puuetega vBET Admin CP siis vBET ei ole keelatud veel - sest tou veel suunata edasi vBET in. Htaccess ja siiski kasutada vbet funktsioonide 2 muudetud failid vBSEO.

Kõigepealt peame kindlaks see on vBET süü. Palun veenduge, et vBET on Completly dissabled. Kui jah ja probleem ikka siis juhtub vBET põhjuseks ei ole.

Kas sa kasutad vBSEO? Milline on olukord kui vBET on Completly keelatud (in Admin CP + htaccess reeglid + tühistab muutused vBSEO)?

Senior liige

Kui täiesti keelatud, kui eespool kirjeldatud ka (I pöördus kõik muutused) siis on kõik tagasi normaalseks.
    Jah ma kasutan VBSEO. Kui ma võimaldab seda ma saan "Compression" viga ja minu portaal on tühi leht.

OK nii - me oleme kindlad, et nüüd, see on seotud vBET. Teie küsimus on mitte standard ühe - nii tahaksin küsida teiste Modifikatsioonid mis te kasutate. Kas teil on mõni mod surve?

Järgmine vihje tühja lehte - palun veenduge, et olete installinud PHP moodulitest: CURL ja ICONV (http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8)

Palun informeerige sa kasutada tõlke SEO linke? Kas lisasite vBET eeskirjad. Htaccess? Kui jah - mis on teie foorum URL? - Ta ei kasuta sub-kataloogi URL (sellisel juhul reegleid tuleb muuta kirjeldatud juhiseid)?

Palun teha koopiad kõiki faile mis teile jooksul muutuda paigaldust ja integratsiooni ja installida kogu toote uuesti kerjamine. Palun veenduge, et te kesa juhiseid täpselt. Kui soovid meie tehtud paigaldus teile saab osta paigaldamise teenuse eest $ 30: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

Senior liige

O Jessas mees **********. ma maksma paigaldamise nüüd. Ma lihtsalt tahan teada, esiteks, kui seda tehakse siis. Sest ma ei saa endale lubada on mu portaal tühjaks. Täname kiire vastuse. Ma hindan seda.

Palun PM või posti juurdepääsu andmed, et me suudame seda teha installi.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •