Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 7 kohta 7

Thread: Lipu pilte alternatiivseid võimalusi

Hybrid vaade

Eelmine Postitus Previous Post   Next Post Järgmine Postitus
    Senior liige

Default Lipu pilte alternatiivseid võimalusi

Hi there,

Kuna Google on saada nii kuum veebilehe kiirus Olen käinud test sivustoni.

40% koormuse ajal on alla laadimise 30 või nii tõlkija lipu pilte.

See ei ole bug või viga lihtsalt quest on kiire kohas.

Mis alternatiivid on olemas, et võidelda selle?

Üritasin rippmenüüst kuid ei usu, et Google võib indekseerida lingid.

Kas me / te teisendada praeguse lipud css sprites nii nad lasti kui üks pilt mitte 30 eraldi pilti?

Muid võimalusi teretulnud palun.

Aitäh.
    Viimati muutis Snake; 29-04-10 juures 21:21.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Pange tähele, et tulemused ei ole representatiivsed. Igasugune brauseri pärast esimese visiidi oma foorum on Puhverdatud pilte ja ei võta neid jälle (ainult siis, kui selle välise vahemälu aegub või siis sundida teda nagu Shift + F5 IE). Nii et mida te mõõdetud esmakordsel visiidil. Võttes pilte ei mõjuta reaktsiooniaeg Järgmise taotlusi.

Nii lipud võtab 0% lehe laadimise aeg enamiku nõudmisel mis saab oma foorum.

Google võib indekseerida linke langetamise rippmenüü, sest need on lihtsalt kantud HTML väljund (võite vaadata seda) - nii Google näevad seda ja roomab see nagu iga teinegi oma lingid.

Oleme juba saada funktsioon taotluse toetada css sprites - palun vaadake siin arutelu selle teema: http://www.vbenterprisetranslator.co...ss-sprite.html

Teisi võimalusi - saab lihtsalt kõrvaldada kõik lipud pilte ja näita test lingid. Selleks piisab, kui muuta malli lippe. Pange tähele, et alla rippuma menüüst ei kasuta malli ja praegu nõuab koodi muutmist. Me ei saa anda teile andmed, kui olete huvitatud

PS.
    Oled sa kindel, et Google robotid laadida pilte ja mitte lihtsalt vaadata teksti silmas lehel?

Senior liige

Ive sain rippmenüüst näidates footer malli.

Seda koodi näitab allikas.

Kas googlebot avatud javascript ise? Ei, see ei saa.

See on suur probleem, need lipud lisada 50% lehe laadimise reaalses sõna, sest kujutiste suurust, 50 paaritu ühendused, otsingud jms

Web Page Analyzer - tasuta veebisaidi optimeerimise tööriist kodulehel kiiruskatset veebisaidilt täitmise aruande veebilehe optimeerimine

Et veebilehel testid html väljund ainult server kiirus etc ei kuulu.

Ma saan 7s ilma lippe lubatud, 14s, kui mul on neid lubatud.

See on väga suur, nad on halvad ja te tõesti vaja parem lahendus.

<td class="vbmenu_control"> <a id="vbettranslations" href="http://www.computer-juice.com/forums/$show[nojs_link]#vbettranslations" accesskey="5"> Translations </ a > <script type="text/javascript"> vbmenu_register ("vbettranslations"); </ script> </ td>
    Viimati muutis Snake; 30-04-10 juures 00:25.

Pange tähele, et me juba andis teile lingi lehele selles küsimuses ja informatsiooni, et meil on teadlik teiste lippudega lahendused võimaluse ja seda juba. Thanks, et sa tahad näidata meile, kui oluline see on teie arvates

Samuti palun, et Google ei ole avatud ühtegi javascripti ja näha kõiki lipud, mis on rippmenüüst. Koodi, mis sa andsid on brauserid ja see muudab rippmenüüst teha see nähtavaks kasutajatele. Kõik robotid näevad seda kohe, sest rippmenüüst sisaldub HTML väljund (pole võetud Ajax) - just siis leida HTML väljund selline:
    Code:
    <div class="vbmenu_popup" id="vbettranslations_menu" style="display:none;margin-top:3px" align="left">
    Ja te näete, et rippmenüüst sisaldub HTML väljundi ja robotid näha kõiki lipud, just brauserid ei näita seda kerjamine tõttu stiil kuva: none ja skript mida juhtis on ainult brauserid teha see nähtavaks.

Ma kontrollisin oma lehele web analüsaator, mis sa andsid ja tulemused on oluliselt erinev sellest, mis sa andsid siin.
    HTML koormus: 0,46 second
    Total images koormus: 3,51 second (Sh kõik pildid mitte ainult lipud).

Ja palun veel kord, et olete tõlgendamisel tulemusi vale tee, sest te jätate mõiste brausereid cache. Veebibrauserid caching pilte ja ei küsi neid järgmise taotlusi. Nii et aega on lisatud lipud allalaadimine on minimaalne oma kasutajatele, mis vaatavad sajad leheküljed ja võttis lipud alguses. Ma juba Suuna oma tähelepanu sellele ja võite vaadata seda ise lihtsalt läheb oma foorumisse ja nähes, et te ei oota sekundit mingit pilti, kuid on ta kohe.

Ikka oleme teadlikud, et meie kasutajad tahaksid saada ka muud võimalust, lipp ja me test pakutud lahendust teemas, mida ma tõi teid enne.

Junior Member

Quote Algselt postitas Snake View Post
    Hi there,

Kuna Google on saada nii kuum veebilehe kiirus Olen käinud test sivustoni.

40% koormuse ajal on alla laadimise 30 või nii tõlkija lipu pilte.

See ei ole bug või viga lihtsalt quest on kiire kohas.

Mis alternatiivid on olemas, et võidelda selle?

Üritasin rippmenüüst kuid ei usu, et Google võib indekseerida lingid.

Kas me / te teisendada praeguse lipud css sprites nii nad lasti kui üks pilt mitte 30 eraldi pilti?

Muid võimalusi teretulnud palun.

Aitäh.
    Ma võiks vähendada lipud üldine suurus 18KB kuni 6KB, lihtsalt salvestada pilte, kõrgema kompressiooni seaded.

Quote Algselt postitas Ramses View Post
    Ma võiks vähendada lipud üldine suurus 18KB kuni 6KB, lihtsalt salvestada pilte, kõrgema kompressiooni seaded.
    Milline vahend teha soovitate?

Junior Member

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Milline vahend teha soovitate?
    Ma kasutasin Photoshop.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •