Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 4 kohta 4

Thread: vbseo ja. htaccess

Liige

Default vbseo ja. htaccess

Ma kasutan vbseo erinevate seo funktsioone, välja arvatud ma ei kirjutada mis tahes URL kasutades vbseo

Nii et ma ikka vaja lisada:
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & suunatakse = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & suunatakse = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((arhiiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! ^ (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | pildid) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    või ainult:
    RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 $? Language = $ 1 [L, QSA] [/ lang] [/ lang] [/ lang]
    - Kui ei ümberkirjutamist URLid vbseo

(Ka sa võisid võimalik saata oma. Htaccess fail siit - näha näiteks, kuidas ta otsib vbseo + vbet)
    Viimati muutis krisp; 04-11-09 juures 15:01.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Kui sa kasutad vBSEO sa pead kasutama reeglid loodud foorumite vBSEO - vastasel vBSEO ei tööta üldse. Need reeglid võimaldab vBET koostööd vBSEO.

Kui te kasutate eeskirjad foorumeid ilma vBSEO, siis taotlust ei lähe poolt vBSEO ja vBSEO ei tee midagi sellele soovile.

Liige

Pange tähele, et mul ei ole. Htaccess üldse. Kuna I dont kirjutada URL vbeso tema ei vaja. Ma ainult kasutada erinevaid funktsioone, nagu = nofollow laiendatud meta jne Kõik need vbseo funktsioonid töötavad just fine, kellel ei ole. Htaccess üldse.

Teine ma import vbet toode nii admincp ja foorum läheb Completly tühi ja ma ei ole juurdepääsu vorm üldse.

Loomine. Htaccess kas:

RewriteEngine

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & suunatakse = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & suunatakse = / $ 2 [L, QSA]
    või

RewriteEngine
    RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 $? Language = $ 1 [L, QSA] [/ lang] [/ lang] [/ lang]

- Pole vahet. Stil ole võimalik suhelda foorumis üldse.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas krisp View Post
    Pange tähele, et mul ei ole. Htaccess üldse. Kuna I dont kirjutada URL vbeso tema ei vaja. Ma ainult kasutada erinevaid funktsioone, nagu = nofollow laiendatud meta jne Kõik need vbseo funktsioonid töötavad just fine, kellel ei ole. Htaccess üldse.

Quote Algselt postitas krisp View Post
    Teine ma import vbet toode nii admincp ja foorum läheb Completly tühi ja ma ei ole juurdepääsu vorm üldse.
    http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8

Samuti palun veenduge, et te kõik paigaldust ja integratsiooni samme sobivalt.
    Juhul, sa ei oska selle PM mulle juurdepääsu üksikasjad teie Admin CP ja FTP.
    Viimati muutis vBET; 05-11-09 juures 00:25.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •