Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 5 kohta 5

Thread: Toetus Blogging

Default Toetus Blogging

Meil on V3.x ja blogging. Blogimine ei näi seda toetada; olen ma midagi puudu?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Sa pole kadunud midagi - see on tõsi - blogimine ei toeta vBET kohta vB3.x (see on alla VB4, ka CMS)

MORE - tahame seda toetada, kuid praegu ei ole meil võimalust seda teha. See on sellepärast vB ametlikult langenud blogging teema vB3.x ja me ei saa litsentsi isegi testida, isegi kui me tahame selle eest maksma.

Siin näete details vestlusest ametlike vBulletin foorumit:
    vBulletin Suhtlus Foorum

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Sa pole kadunud midagi - see on tõsi - blogimine ei toeta vBET kohta vB3.x (see on alla VB4, ka CMS)

MORE - tahame seda toetada, kuid praegu ei ole meil võimalust seda teha. See on sellepärast vB ametlikult langenud blogging teema vB3.x ja me ei saa litsentsi isegi testida, isegi kui me tahame selle eest maksma.

Siin näete details vestlusest ametlike vBulletin foorumit:
    vBulletin Suhtlus Foorum
    Pettumust, kuid ma kindlasti mõistan teie seisukohta. Meil peab olema ostetud blogging otsast toetamise V3.8 (september 2009).

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Ikka blogid lehekülgedel tuleks tõlkida nii nagu kõik muud vB lehekülgedel (kui global_complete konks on seal kasutada). Me lihtsalt ei saa anda täielik mitmekeelne tugi (nii sõnumite ei saa kirjutada erinevates keeltes olemas).

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Ikka blogid lehekülgedel tuleks tõlkida nii nagu kõik muud vB lehekülgedel (kui global_complete konks on seal kasutada). Me lihtsalt ei saa anda täielik mitmekeelne tugi (nii sõnumite ei saa kirjutada erinevates keeltes olemas).
    Arusaamist ning tänan teid kiire vastus küsimusele on ilmselt palutud ikka ja jälle :-) (ma ei püüa search) LOL.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •