Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 5 kohta 5

Thread: Set Foorum Keel - Kõik foorum või Määramata

Junior Member

Default Set Foorum Keel - Kõik foorum või Määramata

Olen minu foorumeid ja im kindel, et paljud teised teevad seal konkreetset International Discussion foorumite alaliigid koos meeldib hispaania, saksa jne.

Nagu mu foorumid põhikeel on inglise keel, kui ma vaatan neid peatükke ja kliki tõlkida inglise, midagi ei juhtu kui skript eeldab siis tuleb lihtsalt tagasi foorumeid default keel ja näidatava teksti on inglise keel juba?

Seega oleks hea, kui on võimalus, kus kõik foorumid on seatud sinu vaikimisi keele kui ei ole sätestatud ja on võimalus määrata, mis forum lõigud kasutada, mis keeles nii, et saate tõlkida kõnealuste jagude oma emakeelt.

Nagu ma tean ise, et see ka aidata moderatoring mitte-inglise foorumitega.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Palun kinnitage see, mida sa mõtled. Täiendav foorumi konfiguratsiooni, kus saab öelda, et puudub üks default keele foorumit, kuid mõned lõigud on ühes keeles ja mõned on erinevad. Viidates foorumid ids iga keele jaoks. Kas see on õige?

Junior Member

Jah mate, mis on õige, et näiteks:

Foorumid
    -Uudised ja Teated (kasutage vaikimisi keele seatud nt inglise keeles)
    -General Discussion (kasutage vaikimisi keele seatud nt inglise keeles)

International Discussion
    -Hispaania (komplekt Hispaania default keeles)
    Saksa-(komplekt saksa default keeles)
    -Prantsuse keeles (valitud prantsuse default keeles)

See võib olla lisatud seadistuse foorum kategooria seadet kasutada kas vaikimisi valitud keelt või valige keel rippmenüüst.

OK - nii et me teame, mida vaja.

Ma näen probleemi siin - tõlge paigutus (optsioonid, suhtleb jne.) Täpsemalt - kui keegi läheb osa Spanisch, siis vBEt on oht kõike hispaania keeles. Küsimus algab siis, kui keegi on inglise GUI ja läheb hispaania osa. Siis GUI on inglise keeles, sõnumid hispaania ja tõlge ebaõnnestuda GUI.

Pange tähele - ma ei olnud tõesti töötab foorum sellise karakteristikuga seotud, nii et võibolla ma unustan midagi. Palun öelge, et vBulletin lülitub automaatselt laused hispaania kui keegi tuleb hispaania alam-foorum, ja kui ta läheb tagasi mõned inglise osas, siis GUI automaatselt minna inglise keelt?
    Ma ei tea kas see on juba lisatud või siis peame hakkama mingil moel.

Lihtsaim viis oleks just märk kõik kirjad omadest allfoorumeid poolt lang Ma näen ka küsimusi:
    - Kuvan esilehele (kui teema pealkirju kõikides keeltes on nähtavad ning need ei ole langtitle BBCode, mis võimaldaks kindlaks teha, et tõlge on vajalik)
    - RSS kanalid

Ma pean seda meeles ja lase tal kasvada. See võib olla raske, aga ka kasutatav paljudes foorumites. Pange tähele, et praegu see ei ole esmatähtis. Tõenäoliselt me mõtleme intensiivsemalt kui me integreerida vBET koos vBulletin laused süsteem - see võiks lahendada vähemalt esimeses numbris.

See on tõesti sama sooviga siin: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10157

Meil on muu lahendus, mis hõlmab see vajab - see ongi siin pakutud on tagasi lükatud. Palun vaata siit: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10157 lisainfot, kuidas see on lahendatud. Lühidalt sõnad - terve foorum on üks vaikimisi keel, ja meie robot vali kõik vanad sõnumid, kasutades keele automaatne tuvastamine. See viis foorumid, mis on osad erinevad keeled saavad kasutada vBET - kõik sõnumid tõlgitakse hästi ja kasutajatel on võimalik kirjutada ükskõik mis keeles tahes paigas.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •