Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 2 kohta 2 FirstEsimene 12
Tulemused 11 kuni 15 kohta 15

Thread: Probleemid vBet (vBadvanced / Blank Pages)

Junior Member

Kodulehekülg Translator = OK
    cardshare.tv / TL /

Kuid / forum näitab nii:
    cardshare.tv / TL / forum /

Ma eelistaksin, et näidata, nagu:
    cardshare.tv / forum / TL /

Aga ma ei saa ilmselt välja mõelda, kuidas seda teha lõhkumata midagi.

Ka, kui vaatad postitada selle eemaldada / foorum / täielikult.

nt cardshare.tv/tl/cccam-exchange-local/27526-lokal-sport-sky-alemanya-lahat-ng-hd-s.html

ja see põhjustab mõningaid pilte ei kuvata õigesti.

Kui sa saaksid mind aidata parandada seda oleks palju hinnatud.

Ma märkasin, sa ütlesid midagi modifiying esimesed 2 eeskirjadega ... Näiteks?

Tänan

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

OK, nii - teil on vale konfiguratsioon.

Palun seadistada peamist valikud sobivaks. Set foorum kataloog, tühi domeen (seal on kirjutatud, et seda kasutada vaid siis, kui sub-domeenid on kasutatud), et kehtestada asjakohased eeskirjad. Htaccess foorumis kataloogis (sul on näiteks siin: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html kui sul on mured saata tegelik. htacces sisu ja ma annan teile parandatud üks).

Nii et see on algus - teha foorum tõlked töötavad nõuetekohaselt. Kui see on OK terve rida, seejärel alusta integreerides muud osad - nagu lehed väljaspool foorum, mis toetavad vB: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Või vbadvanced integratsiooni. Siin on link vbadvanced dünaamiline: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    Pange tähele, et mitte kõik vbadvanced tooted integratsioon toetab just nüüd - nii et palun olla konkreetne.

Palun ära esimese osa, siis teised. Te ei pea seda tööd muul viisil. Baas on: forum tõlge töötab. Siis on valmis integreerima mujal.

Me oleme siin, et aidata teil Nii et küsida, anna tegelikku seisu ja nii edasi. Kui teil on tunne parem, et keegi seda teile - välje osta http://www.vbenterprisetranslator.co...de-service.php ja me teeme seda sinu jaoks. Enne mõtle buing seda - siis lihtsalt sööti täpselt kõiki juhiseid - teeme just sama kui ostad upgrade teenust, siis me lihtsalt sööti käsitsi ...

Junior Member

Mul on ostetud upgrade ja loodan kuulda varsti.

Üritasin seade / forum ja kõrvaldades domeeni ja proovisin mitmeid teisi seadeid, kuid see tekitas niidid kui tõlgitud tagasi kodulehele.

Eeldan, see on tingitud / root. Htaccess ja / forum. Htaccess

Quote Algselt postitas contemptx View Post
    Mul on ostetud upgrade ja loodan kuulda varsti.

Üritasin seade / forum ja kõrvaldades domeeni ja proovisin mitmeid teisi seadeid, kuid see tekitas niidid kui tõlgitud tagasi kodulehele.

Eeldan, see on tingitud / root. Htaccess ja / forum. Htaccess
    Meil on üks upgrade teenuse ilma vastus juurdepääsu andmetele - saadame posti jäänud. Kui see on sinu palun vastust Me ei saa teha uuendada ilma juurdepääsuta

Lahendatud Üks küsimus leitud vBAdvanced CMPS integratsioon - ka lahendatud ja lahendus lisatakse järgmises versioonis - nii ta töötab ilma muudatusteta.

Leht 2 kohta 2 FirstEsimene 12

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •