Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 17

Thread: Fix you need töötavad Tweet Poster

Senior liige

Default Fix you need töötavad Tweet Poster

Ma leidsin, et pärast uuendate vBET 3.3.2 piiksuma poster automaatselt peatama ajakohastamist. Ma saan viga joon, mis on lisatud functions_vbseo_createurl.php käsitsi töötab piiksuma liikme ülesanne.

Siin on, mida teil on vaja muuta, et asjad jälle tööle ... (Või mõni mod mis kasutab vbseo URL)

aastal functions_twitterposter.php PÄRAST
    Code:
    require_once(DIR . '/includes/functions_vbseo.php');
    lisama
    Code:
    require_once(DIR . '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    ümber laadida faili

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Suur Me ei mõtle selle peale.

See on parem, kui paned:
    PHP Code:
    require_once(DIR '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); 
    vbseo faili sees functions_vbseo_createurl.php -kuskil alguses. Aitäh, et kõik pluginad abil vBSEO URLid töötab (ka Sitemap Generator integratsioon on lihtsam). Palun kontrollige - me sellesse seda integratsiooni esitatutele lubamise pesa.

Tundub, et on olemas üks veel parem lahendus - sest see ei nõua täiendavaid faile väljaanne. Lisame selle require_once sisse init_startup konks. Ta töötab kõik pluginad See lisatakse järgmise vabastamist.

Senior liige

Kas on võimalik lõpetada tweets alates piiksuma poster on tweeted sisse plakatid originaalkeeles?

Tõesti ma vajan tweets postitatud inglise keeles, ei keegi on idee?

Regards,
    Simon

Ma ei tea üksikasju, kuidas see mod töötab. Üldiselt vBET võimaldab määratleda tekste ei tõlgita. Kui see on kantud malli, siis saate lihtsalt pane see sees ei tõlgita ala nii vahel <! - VBET_SNTA -> ja <! - VBET_ENTA ->. Juhul sõnumit (nii kasutaja, PM jne) saab kasutada teksti sees notranslate BBCode.

Palun informeerige see aidata.

Senior liige

Tänu Michal, kuid see ei aita piiksuma poster tweets (Ametikohad, twitter) automaatselt, kuid tweets seda keelt poster ei tõlgita keeles.

siin on üks piiksuma poola keeles, kuid oleks pidanud englsih http://twitter.com/thecodecagecom/status/26576603442 kuid tundub minu saidi englsh http://bit.ly/cNJukU
    Viimati muutis Simon Lloyd; 11-10-10 juures 02:41.

Ma ei saa aru kuidas see toimib. Palun selgitage. Sa tood sisu oma foorumi väline rakendus? Või vastupidi? Kuidas sisu on imporditud / eksporditud? ...

Samuti nagu mina seda näen on kirjutatud poola (tõenäoliselt - ei saa kontrollida muid tõlkeid, sest ületanud maksimaalse arvu vaadatud ametikohta). Palun minge sinna ja klõpsa Edit post - näed, mis on reaalne keeles olemas.

Senior liige

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Ma ei saa aru kuidas see toimib. Palun selgitage. Sa tood sisu oma foorumi väline rakendus? Või vastupidi? Kuidas sisu on imporditud / eksporditud? ...
    Piiksuma plakat mod at vbulletin.org (i ei lase teil mod, kui soovite), kui post on tehtud minu foorum siis postitus on tweeted (saadetakse twitter) automaatselt mod, kui teine postitus on Seejärel esitas ta uuesti saada tweeted.

Ühesõnaga sisu ei impordita ega ekspordita tõesti, see on tegelikult saadetakse posti Twitter.

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •