Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 2 kohta 2 FirstEsimene 12
Tulemused 11 kuni 17 kohta 17

Thread: Fix you need töötavad Tweet Poster

Senior liige

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Samuti nagu mina seda näen on kirjutatud poola (tõenäoliselt - ei saa kontrollida muid tõlkeid, sest ületanud maksimaalse arvu vaadatud ametikohta). Palun minge sinna ja klõpsa Edit post - näed, mis on reaalne keeles olemas.
    Postitus oli algselt tehtud Poola, tõeline keel on poola ja tõlkimata tekst saadeti twitter.

Kontrolli oma PM, i on saadetud samasugune juurdepääs detaile, Kamil on kasutanud nii et sa ei näe maxed out niidid teate

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Palun tehke lihtne katse. Kirjutage sama sõnumit poola tõlgitud lehekülje (Poola). Tehke seda uuesti, kuid seekord kirjutada olemine ei tõlgitud lehel. Ütle ei ole mingit erinevust sisu saatma twitter need 2 sõnumit.

Senior liige

Vabandust Michal Ma ei saa aru, ja im ei ole Poola, et ma ei saa kirjutada poola keeles

Saad - sa juba selline sõnum lihtsalt kopeeri see

Senior liige

Right Michal, i on postitanud 2 postitust nii Poola, ühe puhul kasutatakse Poola lipu (test post 1) ja ühe puhul kasutatakse inglise lipp (test post 2) said mõlemad tweeted nagu Poola näete tweets siin Kood Cage (thecodecagecom) on Twitter ja originaal postitust siin:
    Test Posti translation1 - Code Cage Foorumid
    Test post tõlkimiseks 2 - kood Cage Foorumid

Ma vajan neid posted inglise keeles - on see võimalik?

Tundub, et mod mis saadab postitusi tweeter puhastamine BBKoode alates sõnum. Palun kontrollige seda mõned standard BBKoode - lisada sõnumi bbcdes julgetele, kood, QUOTE. Seda teha ja vaadata, kuidas ta otsib twitter.

If on nühkima alates bbcode asemel hinnatud, siis ei saa me midagi teha. BBKoode töötab ainult siis, kui hindamine on käivitunud ja kui nad on olemas ... Sellisel juhul võite pöörduda mod omaniku twitter ekspordi ja küsi talt muudatusi või kui see on lubatud teha muudatusi twitter mod kood ise.

Senior liige

Lihtsalt kontrollida oma VBA sildid ja nad eraldatakse saadud piiksuma. Ära muretse, see pole väga oluline, ma ei saa elada sellega

Leht 2 kohta 2 FirstEsimene 12

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •