Palun tehke lihtne katse. Kirjutage sama sõnumit poola tõlgitud lehekülje (Poola). Tehke seda uuesti, kuid seekord kirjutada olemine ei tõlgitud lehel. Ütle ei ole mingit erinevust sisu saatma twitter need 2 sõnumit.
Vabandust Michal Ma ei saa aru, ja im ei ole Poola, et ma ei saa kirjutada poola keeles
Saad - sa juba selline sõnum lihtsalt kopeeri see
Right Michal, i on postitanud 2 postitust nii Poola, ühe puhul kasutatakse Poola lipu (test post 1) ja ühe puhul kasutatakse inglise lipp (test post 2) said mõlemad tweeted nagu Poola näete tweets siin Kood Cage (thecodecagecom) on Twitter ja originaal postitust siin:
Test Posti translation1 - Code Cage Foorumid
Test post tõlkimiseks 2 - kood Cage Foorumid
Ma vajan neid posted inglise keeles - on see võimalik?
Tundub, et mod mis saadab postitusi tweeter puhastamine BBKoode alates sõnum. Palun kontrollige seda mõned standard BBKoode - lisada sõnumi bbcdes julgetele, kood, QUOTE. Seda teha ja vaadata, kuidas ta otsib twitter.
If on nühkima alates bbcode asemel hinnatud, siis ei saa me midagi teha. BBKoode töötab ainult siis, kui hindamine on käivitunud ja kui nad on olemas ... Sellisel juhul võite pöörduda mod omaniku twitter ekspordi ja küsi talt muudatusi või kui see on lubatud teha muudatusi twitter mod kood ise.
Lihtsalt kontrollida oma VBA sildid ja nad eraldatakse saadud piiksuma. Ära muretse, see pole väga oluline, ma ei saa elada sellega