Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 5 kohta 5

Thread: Kuidas branding vaba valik toimib?

Default Kuidas branding vaba valik toimib?

Toetasin seda, kui oli vaba mod, kuid sa ütlesid, et ei saanud oma annetuse - ja siis ka siis, kui ma sulle andsin Paypay tehingu id sa ikka ei vastanud.

Nüüd olen maksnud kogu versiooni ja branding vaba valik kui ka - ja mul on veel kõik oma branding sivustoni ja mingeid üksikasju, kuidas seda eemaldada.

Kas te saate vastata sellele? Minu arust on see ebaõiglane, et ma olen maksta kaks korda ja ma ikka ei ole, mida ma selle eest makstakse.

Kuidas ma eemaldan branding?
    Viimati muutis nlpconnections; 11-04-10 juures 16:40. Põhjus: Lisatud extra smiley, et sa teaks ma olin rahulik haha

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Tere

Ma ei olnud kontrollida oma annetuse, sest sa kirjutas ka, et te ei kavatse osta tasulise versiooni niikuinii. Nii et ei olnud mõtet lahti aega. Ma kontrollisin seda annetusi just nüüd ja näen, et ma sain annetuse NLP Connections jaanuaris (erineva tehingu id) - sa kirjutasid sellest aprillis ... Nii et see on põhjus, miks ma arvasin, et see ei tulnud - ma kontrollisin alles eelmisel annetustest tehtud paar kuud tagasi.

Kui teil on branding tasuta litsents siis vaikimisi see eemaldatakse krediidi link. Teil on samuti lubatud siis eemaldada infot vBET versioon üldse. Saadame juhiseid, kuidas seda teha PM või e-posti, kui keegi küsib.

Sa said mida sa maksta - võite olla kindel see Ma saadan PM sulle hetk
    Viimati muutis vBET; 11-04-10 juures 22:31. Põhjus: vale sõna

Tänu selle eest!

Junior Member

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Tere

Ma ei olnud kontrollida oma annetuse, sest sa kirjutas ka, et te ei kavatse osta tasulise versiooni niikuinii. Nii et ei olnud mõtet lahti aega. Ma kontrollisin seda annetusi just nüüd ja näen, et ma sain annetuse NLP Connections jaanuaris (erineva tehingu id) - sa kirjutasid sellest aprillis ... Nii et see on põhjus, miks ma arvasin, et see ei tulnud - ma kontrollisin alles eelmisel annetustest tehtud paar kuud tagasi.

Kui teil on branding tasuta litsents siis vaikimisi see eemaldatakse krediidi link. Teil on samuti lubatud siis eemaldada infot vBET versioon üldse. Saadame juhiseid, kuidas seda teha PM või e-posti, kui keegi küsib.

Sa said mida sa maksta - võite olla kindel see Ma saadan PM sulle hetk
    Kui ostan branding tasuta versioon on kõik see värk juba eemaldatud?

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

Kui teil on branding tasuta litsents siis vaikimisi see eemaldatakse krediidi link. Teil on samuti lubatud siis eemaldada infot vBET versioon üldse.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •