Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 3 kohta 3

Thread: Käsitsi tõlkida konkreetseid lauseid seadmine

Hybrid vaade

Eelmine Postitus Previous Post   Next Post Järgmine Postitus

Lightbulb Käsitsi tõlkida konkreetseid lauseid seadmine

Tere

Olen märganud minu foorumi, et Google ei tõlgi oluline foorum võimalusi või foorumit nimed õigesti.

Näiteks "välja logida" muutub "Cancle", mis on väga segane

Ka minu "Sissejuhatus" Foorumist saab "esindused"

Ma tõesti tahaks näha võimalus käsitsi tõlkida vBulletin lauseid või foorumit nimed.

Võib-olla hakkama nii nagu vBSEO käepidemed forum slugs

luua konfiguratsioonifaili iga keele, et kasutaja tahab käsitsi määratleda teatud laused ja siis kasutaja saab lisada

vbet_eng.php
    $ Fraasi [logout] => "Logi välja"
    forumid => 'asustamise "

See oleks täiesti mind aidata.

Ma tean, et see on võimatu administraatoritel on nagu 52 keeles aktiveeritud.
    Sellepärast ma ei usu, admincp võimalus oleks hea.
    kuid käitlemise see config fail rohujuuretasandilt tõesti aidake mind

StarBuG

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Tere
    Meil on juba aastal plaanib integreerida vBET koos vBulletin laused süsteemi nii, et väljendeid sobiv keel võetakse. Nii oleks käideldakse automaatselt vB - kui laused vastavas keeles olemas siis need võetakse kui mitte, siis originaal. See eeldab, et kõik laused mitmes erinevas keeles peab olema sees ei tõlkimise alal (meil on plaanis lisada lihtne vahend, mis läbipaistmatu need laused, et sa ei tee seda käsitsi). Mis on oluline ja väga hea selline lahendus, et leiad valmis laused komplektid erinevate keelte jaoks VB.
    Praegu me näeme mõned võimalikud probleemid selles lahuses, kuid me minna seda kohe ja võida küsimusi, kui nad tulevad

Kas selline lahendus rahuldab sind?

Banned

Vabandame hilinenud vastuse. Aastal vabastama 4.5.0 oleme lisanud manuaal tõlke teksti lehel.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •