Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 2 kohta 2 FirstEsimene 12
Tulemused 11 kuni 13 kohta 13

Thread: kuidas teha kõik tõlgitud post ja niit sitemap

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas hotslot View Post
    Täname vastuse. Ma lihtsalt tahan, et kõik tõlgitud post ja lõimed sitemap ning võimalusel tuleks seda teha paigaldamise ajal või ühe nupuvajutusega variant admin jaos nii ei ole vaja muuta midagi. Kas te soovitate Geographic eesmärgi Webmaster Tools iga keele jaoks? Ka sa soovitame lisada RSS Feed / sitemap iga keele webmaster tööriistu?

Sellepärast olin tahavad abiks kõigi tõlgitud post lisatakse sitemap nii ei pruugi see olla probleem.

soojad tervitused
    Aga sa pead sitemap integreeritud - mis tehti paigaldamise ajal - mis on küsimus? Midagi ei tööta? ... Kas sa isegi vaadata see toimib ja nägin ei hulk URL drastiliselt parandada? Kui on küsimus - palun rääkige, mis on valesti.

Umbes Geograafiline - ma ei teadnud, et see on selline võimalus suunata ühe domeeni paljudes kohtades vastavalt URL mask. Oled sa kindel, et Webmaster Tools toetab midagi sellist?

Ja sisukaart genereeritakse üks lingid kõikidele tõlkelehekülge koos originaal lingid. Nii et sa lihtsalt jääda tegelik Webmaster Tools konfiguratsioon sitemap ja Google saad selle.

Quote Algselt postitas vBET View Post
    Aga sa pead sitemap integreeritud - mis tehti paigaldamise ajal - mis on küsimus? Midagi ei tööta? ... Kas sa isegi vaadata see toimib ja nägin ei hulk URL drastiliselt parandada? Kui on küsimus - palun rääkige, mis on valesti.

Umbes Geograafiline - ma ei teadnud, et see on selline võimalus suunata ühe domeeni paljudes kohtades vastavalt URL mask. Oled sa kindel, et Webmaster Tools toetab midagi sellist?
    Jah nad teevad, ma tegin mõned laialdased uuringud ning nad teevad. Mul on praegu mitu luua sel viisil, kuid im katsetamise vetes enne nende muutmine üldse.
    Viimati muutis vBET; 25-04-10 juures 22:34. Põhjus: quote bbcode parandatud

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas hotslot View Post
    Jah nad teevad, ma tegin mõned laialdased uuringud ning nad teevad. Mul on praegu mitu luua sel viisil, kuid im katsetamise vetes enne nende muutmine üldse.
    OK. Tõesti ma eelistan anna nõu midagi, mida ma ei tea. Ja ma lihtsalt avastasin, et teil on võimalik cet paljudes kohtades ühe valdkonna järgi URL maskid.
    Kui te palun võiks kirjutada teistele kasutajatele, kuidas seda teha - ma arvan, et neid võiks gracefull hea artikkel sellest (isegi lühike).

Viimati muutis vBET; 25-04-10 juures 22:52. Põhjus: kirjaviga

Leht 2 kohta 2 FirstEsimene 12

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •