Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 13

Thread: kuidas teha kõik tõlgitud post ja niit sitemap

Senior liige

Default kuidas teha kõik tõlgitud post ja niit sitemap

aitavad teha paremaid koode
    see on mu koodi lisada

/ / Lisakood
    $ Alanguages = array ("en", "ms", "ar ',' zh-CN");
    if (! $ arhiveeritud) {
    $ Strlenhost = strlen ($ vbseo_vars ['bburl']."/");
    $ Currentthreadurl = vbseo_url_thread ($ threadrow, 1, $ arhiveeritud);
    foreach ($ alanguages kui $ keeles) {
    $ Vbseo_stat ['t']++;
    $ Enchancedthreadurl = substr ($ currentthreadurl, 0, $ strlenhost). $ Keeles ."/". substr ($ currentthreadurl, $ strlenhost);
    vbseo_add_url ($ enchancedthreadurl, $ enne, $ threadrow ['lastpost'], $ freq);
    }
    }
    / / End lisakood

minu statistika allpool
    Teemad
    89,236
    Liikmed
    1,877
    default sitemap luua umbes 2xx.xxx veebiaadresse
    vaid 5 keelt selle loo ainult 457160 veebiaadresse

järgse ainult juhul, kui kõik tõlgitud ja luua URL sitemap
    selle umbes 560.000 veebiaadresse

whats valesti, mu kood
    palun aidake mind
    tänan

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Meie integratsiooni kood lihtsalt lihtsalt lisab URLid tõlgitud niidid. Ja vaikimisi ainult esimesel lehel niit. Me kirjeldada, kuidas muuta koodi on ka teisi thread lehekülgi, kui soovite.

Liige lehekülge ei ole asjakohased ja soovitame isegi blokeerida nende lehti robots.txt

Kui soovite, et teie sitemap ka lingid tõlgitud postitust, siis palun kasutage lahendus allpool:
    1. Ava fail / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php
    2. Leia kood:
    PHP Code:
    $vbseo_stat['p'] += vbseo_add_2urls
    3. Pakitud enne seda:
    PHP Code:
    //additional code

$currenturl vbseo_url_post($threadrow$postrow$pcount);
      foreach(
    $alanguages as $language) {
        ++
    $vbseo_stat['p'];

$enchancedurl substr($currenturl,0,$strlenhost). $language."/".substr($currenturl,$strlenhost);

vbseo_add_url($enchancedurl$prior2$postrow['dateline'], $vboptions['vbseo_sm_freq_p']);
      }
    //end additional code 
    Viimati muutis vBET; 04-04-10 juures 13:14. Põhjus: kinnitas töötavad

Senior liige

töö
    aitäh aitäh aitäh
    thankssssssss ******************************

"1. Ava fail / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Ma ei leia seda ..

Kas see on stiilis juhataja?

Quote Algselt postitas hotslot View Post
    "1. Ava fail / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Ma ei leia seda ..

Kas see on stiilis juhataja?
    Kas teil on Sitemap Generator installitud alafoorumisse?

Mul pole aimugi?

Kas Sa logige tagasi mu admin osa ja vaadata? Ma teate meil on mingi "teema", mis räägib sitemap kui me login aga me kasutame vbseo sitemap õige?

Mul pole aimugi?

Kas Sa logige tagasi mu admin osa ja vaadata? Ma teate meil on mingi "teema", mis räägib sitemap kui me login aga me kasutame vbseo sitemap õige?
    Nii et vaadata oma admin osa. Ka siis, kui teil on see paigaldatud, siis peaks otsima / Vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php oma foorum kataloogis.

Vahel tema lihtsam teha / näita siis öelda, mida teha tuleb. Mul pole aimugi, kuna ma olen väga segaduses, kui tegemist on seda kraami. Ma tean aga ma ostetud 2 litsentside siin ja ei tundu olevat väärt mingit väärtust, välja arvatud peavalu ja google vigu. See on tarkvara, mida ei tohiks osta kui sa ei tea, kuidas muuta litsentsid ja koodid ja rig neid tööle. Ma arvan, vbet on 2 aastat eemal olles tõeliselt legit valmis käivitama programmi siis võibolla tuleks paigutada jaoks sale.I eest koguni maksta tilgutamist kui ma midagi ei tea seda värki. Ma tõesti vajan keegi vbet kulutada 2 minutit, et vaadata minu admin ja asju töötavad, kuidas nad peaksid olema. Ma usun vbet oma kraami lihtsalt vaja seda konfigureerida, kus ta tegelikult töötab küll.
    Viimati muutis hotslot; 25-04-10 juures 21:15.

Vahel tema lihtsam teha / näita siis öelda, mida teha tuleb. Mul pole aimugi, kuna ma olen väga segaduses, kui tegemist on seda kraami. Ma tean aga ma ostetud 2 litsentside siin ja ei tundu olevat väärt mingit väärtust, välja arvatud peavalu ja google vigu. See on tarkvara, mida ei tohiks osta kui sa ei tea, kuidas muuta litsentsid ja koodid ja rig neid tööle. Ma arvan, vbet on 2 aastat eemal olles tõeliselt legit valmis käivitama programmi siis võibolla tuleks paigutada jaoks sale.I eest koguni maksta tilgutamist kui ma midagi ei tea seda värki. Ma tõesti vajan keegi vbet kulutada 2 minutit, et vaadata minu admin ja asju töötavad, kuidas nad peaksid olema. Ma usun vbet oma kraami lihtsalt vaja seda konfigureerida, kus ta tegelikult töötab küll.
    Pange tähele, et vBET on väga kerge ja paigaldamine on triviaalne. Ei ole ühtegi pilti väljaanne üldse paigaldada vBET.

Integratsioon erinevate plugins sõltub neist plugins võimalusi. Kui mõni väljaanne integreerimiseks on vajalik vaid tähendab, et plugin, mis on integreeritud on nõrk punktis toetada täiendavaid funktsioone. Võite kirjutada vBSEO meeskond kui te arvate, et nad tegid toode nõrga integratsiooni võimalusi (no konksud üldse) ja tahavad neid küsida suurendada. Oleme vastutab ainult oma koodi ja annab lahendusi integreerida need, kes ei mõtle selle peale. Me ei saa öelda vBSEO meeskond teinud muudatusi ja teha oma toodet avatud täiendavaid funktsioone (tegelikult me tegime seda - nad ei taha lasta oma toodet avatud uued funktsioonid).

Tulles tagasi küsimuse - mis on küsimus? Te taotlete, et meie töötajad peaksid aitama teil asjad töötavad, kuidas nad peaksid olema, kuid kunagi ei rääkinud, mida ei tööta õigesti. Nagu ma aru saan oma soovis leida faili, sest mingisugune küsimus generaator. Mis on probleem?
    Viimati muutis vBET; 25-04-10 juures 21:30.

Täname vastuse. Ma lihtsalt tahan, et kõik tõlgitud post ja lõimed sitemap ning võimalusel tuleks seda teha paigaldamise ajal või ühe nupuvajutusega variant admin jaos nii ei ole vaja muuta midagi. Kas te soovitate Geographic eesmärgi Webmaster Tools iga keele jaoks? Ka sa soovitame lisada RSS Feed / sitemap iga keele webmaster tööriistu?

Sellepärast olin tahavad abiks kõigi tõlgitud post lisatakse sitemap nii ei pruugi see olla probleem.

soojad tervitused
    Viimati muutis hotslot; 25-04-10 juures 21:55.

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •