Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 4 kohta 4

Thread: Saidi aeglane pärast cache puhastamine

Senior liige

Default Saidi aeglane pärast cache puhastamine

Ma olen läbi käinud ja rakendada kõik võimalikud optimeerimine nippe ma ei leia. See hõlmab nginx kui volikirja apache, vbOptimize koos memcached ja kõik regulaarne vBulletin optimeerimismenetlustest.

Ma töötan koos kaks dual quad core protsessor serverite 12 ja *** RAM, ja 15k sas kettad RAID. Niisiis, teiste sõnadega, serverid on piisavalt jõudu, et protsess kõike.

Põhileht hakkab aeglaselt kohe pärast vBET vahemälu tühjendatakse iga 15 päeva tagant. (Andmebaasi läheb veidi üle *** pärast seda 15 päeva jooksul)> 500k lehekülge päevas indekseeritakse otsingumootorid.

Kas ma saan midagi näpistama Apache käepidemed need taotlused parem? Need on minu praegune apache seaded:
    alates httpd-mpm.conf
    # Prefork MPM
    StartServers 20
    MinSpareServers 20
    MaxSpareServers 25
    MaxClients 180
    MaxRequestsPerChild 1000
    Alates httpd-default.conf:
    Timeout 150
    KeepAlive On
    MaxKeepAliveRequests 80
    KeepAliveTimeout 3
    UseCanonicalName Off

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Trikk on - kui sa tõesti ei pea, siis ärge kasutage viimati kliiring strateegia. Ma tean, et on olemas kui - Kas olete kontrollinud muus arveldussüsteemis strateegiaid? Muud ei ole selge kogu cache ja võtab rohkem ressursse selgelt teisel poolel.

Järgmine vBET 3.x vabastamine aitab teil - lisame uue täiustatud jõudluse parameetrid tõesti suur lehekülge. Oleme ka avastanud pudelikaelte lingid tõlge. Praegu oleme rakendanud lahendus vB Friendly URL vBET4.x (ei ole seni välja) ja me püüame seda vastu võtta ka vBSEO. Kui suudame me seda liigutada ka vBET 3.x küsimus on, et vBSEO küsib lingid ükshaaval ja see tekitab palju Google taotlusi. Nagu ma kirjutasin me juba rakendatud lahendus vB Frinedly URL - tegime hilineb tõlge. Probleem vBSEO on, et see töötab väljaspool vB pärast tõlke juhtub ja ka ei ütle ei vaja url kontrollida õigsust tegelik üks
    või panna see väljund.
    Palju detaile - varsti me teame, üks kitsaskoht, mis juhtub vaid siis, kui vahemälu on täitmata ja me oleme juba töötavad selles küsimuses.

Nii et praegu võin lihtsalt soovitaksin teil mängida kliiring strateegiad ja muud tasaarveldus parameetrid. Teiste strateegiatega:
    - Kui arveldus ühe cache tabel ei tapa oma server, siis pane suurem "Cache puhastamine timelap" - sinu server võtab hinge vahel rohus
    - Analise oma foorum liikluses ja kontrollib, kui see on vähem - change kliiring täitmist kuni käesoleva ajani
    - Väiksem cache TTL - väiksemad tabelid on kustutatud nii kliiringu ise võtab vähem ressursse. Teisel pool - server on küsida Google sagedamini tõlkeid.
    - EXPERIMENTAL: Set "Kiire kohaliku kustutamise koos optimeerida tabelid" avatud / Includes / vbenterprisetranslator_functions.php ja kommenteerida seal 3 rida koodi "OPTIMIZE LOCAL TABLE". See teeb tõesti kiire kustutamine ilma indeksid upgrade. MÄRKUS: indeksid kasvab, nii et teil on täita päringut käsitsi - st seda kontrollida kord nädalas. Kui see töö teile me hakkavad rakendama uut strateegiat, kus indeksid korraldatakse ümber mitte iga päev.

Senior liige

Jah on vbSEO.

Ma kasutan tavalist kustutamise hetkel ja see ei tundu liiga pikk, et asjad kustutatud. Kiire kohaliku kustutamisele, indeksid jäänud taktitunne ja tavalisi kustutamise indeksid on kustutatud? Will võttes vana indeksid on mingit kasu kui nad ei ole optimeeritud?

Asjad ainult tundub, et aeglustada, kui seal on palju liiklust kohapeal ja cache ehitatakse uuesti. Olen kindel, et see on, sest apache protsessid ei ole suletakse nii kiiresti kui nad tavaliselt (sest andmed on taotletud google).

On hea kuulda, et järgmine versioon parandab kiiruse uuesti. Olin just hoolitsedes ei olnud midagi, mida ma võiks teha tutistamine apache.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Kui kasutate normaalset kliiring siis unustas minu näpunäiteid. Ma arvasin, et sa kasutad viimast strateegia ja eemalda kogu cache. Vabandust - arusaamatus Lihtsalt jäta see nagu see on.

Nii, ma ei soovita kehtestada suurem Cache TTL. Vähem andmed eemaldatakse iga kord, nii et vähem andmeid saab taastuda.

Mida te ka teha saame, on veenduda, et teie server on, kellel ei ole väljunud taotlusi. Me avastasime, et mõned serverid käituma meeldib see, kui palju lahkuv taotlusi ei kavatse samas serveris. Sest 100 taotlust võib võtta 1000 x rohkem aega kui 1 taotluse (teoreetiliselt peaks 100 x rohkem aega). See võib olla mõni tulemüür, server julgeoleku küsimus. Muidugi on võimalik, et Google paneb mõned natuke "karistus" sellisel juhul. Nii et kui leiad midagi selles valdkonnas - see võib aidata. Kui ei siis ootama parandusi

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •