Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 2 kohta 2 FirstEsimene 12
Tulemused 11 kuni 15 kohta 15

Thread: Rohkem koormust probleeme

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas Snake View Post
    Olen olnud ehitusel 10 aastat, olen täielikult teadlik 10x koormus ei tähenda, 10x ressursse, stop ravivad mulle nagu idioot ja lusikaga toitmine mulle jama. Külm fakte selle mod vs muud tasuta mod teie koormus on mega. Ja tipptundidel minu sait on nüüd aeglane ja ei reageeri. Jah, lehekülgi tõlkida kiire off-peak, kuid hinnaga aeglane server hiljem päeva jooksul. Mul on quad core, raid 15k SAS server, mis on optimeeritud just fine, see kestab 0,50 kogu päeva enne seda suurt liiklust. See on VBET koodi, mis lisab koormust ja teeb server aeglane tipptundidel, see on fakt, see ei ole märkimisväärselt suurenenud, mul on olnud samas liikluses ja robotid enne ja server hakkama trahvi, see on tõlge toode. Jooksul. Kiirusta ja seda parandada, ma tõesti dont taha maksta teise £ 300 kuus server uuendada lihtsalt joosta MOD lol.
    Ma mõistan, et teil oli juba tuttav tutvustame server koormust, mis ma sulle andsin. Pange tähele, et ma ei tea, kuidas arenenud on iga tuhanded meie kasutajatele ja iga kord ma annan ass täielikku teavet, sest see võib olla kasulik. See ei tähendab, et ma olen ravivad sind idioot - see tähendab, et ma hoolin annab teile informations mis võib olla kasulik teile ja hindamine serveri seisukorras. Palun punkt mulle muud tasuta mod mis te räägite meelega teha mõned võrdlust Ka iga kord, kui on vabadus valida parim lahendus sulle.

Ma kontrollisin oma foorum ja jälle tundub, et reageerida väga kiiresti. Palun andke mulle parim aeg raami on võimalik vaatleja mida te kirjutate oma aeglase reageerimise tippkoormuse ajal.

Kui soovite vaadata, kuidas teie liiklust muutunud, sest vBET - palun genereerida mõned raporti, mis näitab kõiki liiklust tõlkelehekülge - see, mida sa teenis tänu vBET.

Te olete täiesti õigus, et tõlked vajab täiendavaid vahendeid - ei ole muud teed ja te ei leia toode, mis tõlgib saidi ilma iga hinna eest. Nagu ma juba mainisin kõige rohkem aega vaja oodata Google tõlge, kui see pole salvestatud vahemällu, ja selle aja jooksul oma niidid pea ootama vastust, mida on suurim mõju serveri koormust. Teil on võimalik valida suurem cache aega elada - siis sageli vaja tõlked on juba cache. Kuid mitte puhverdatud tõlked tahes toote ootama tõlget. Ei ole muud teed.

Pange tähele, et mõtleb peavad olema katki, et oleks võimalik seda parandada.

Nagu ma juba kirjutasin teile, me pidevalt parandada vBET jõudlust. Ja ma juba kirjutasin teile, et oleme valmis jõudluse parandusi, mis on nüüd beeta staadiumis vBET4.x. Täna vallandab uue vBET4.x versioon täiendavaid jõudluse vallas. Ja kui vead neile (kui üldse) parandatakse me teisaldada parandusi vBET3.x ei ole vaja suruda.

Ka keegi sunnib teid makstakse teise £ 300 kuus server - teete oma otsuseid ja sul on palju võimalusi siin. Sealhulgas arvu vähenemine toetatud keeltest, või isegi üleminek teise tootega, mis te mainisite, on palju parem. Me täielikult mõistame, et lahendused, mis sa kasutad peavad mahtuma teie vajadustele ja võimalustele. Meil on hea meel, et anda klientidele parem ja parem toode. Ja me oleme teadlikud, et olukorda, kus taotlus peab ootama vastus moodustavad teise server serveri koormus on suurem ükskõik milliseid lahendusi me kasutame. Meil on hea meel, kui teil jääda meie toode ja seadistada sobima yo oma võimalusi. Ja siis me hea meelega teile käsi selles valdkonnas

Pange tähele, et me lihtsalt andis uue lahenduse integreerida Sitemap Generator. Kui sul on integreeritud - vt Uue lõimumiskava juhiseid siin: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    See ei suurenda kiirust sitemap põlvkonna (meie foorum üle 12 korda).

On selge nagu päev mulle see mod on vabastatud, ilma korraliku testimist ning selgelt omanik ei ole huvitatud teemade osas.

Ei suuda.

Umbes käsitledes. Mul on kahju. Ma ekslikult eeldada, et annab sulle esimese ravivastuse informations, mul oli selge, et me käsitleme küsimust:
    Quote Algselt postitas vBET View Post

...

Ja sul on 100% õigus - me saame seda teha paremini, me ja me teeme seda kogu aeg Lihtsalt ootama, kuni me liigume kõik parandused, mida me tegime ajal vBET4.x rakendamine

Kui ma annan teile mõned vihjed, - palun kontrollige, kuidas saate optimeerida vBET: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
    Eriti lülitada, mõned keeled ja blokeerimine asjakohatu lehti robots.txt
    Viimati muutis vBET; 19-03-10 juures 03:02.

Michael, sa eksid, tuleb see koormus ei põhjusta suuremat liiklust, see on põhjustatud lugemine ja kirjutamine tõlkeid mysql.

Kui vBulletin meeskond saab lugeda ja kirjutada mysql väikese koormusega, miks ei saa sa oled?

Kehv kood mu sõber.
    Sa juba märgiti, et oleme planeerinud toetamine cache süsteemid (faili ja olemasolevate mootorite). Palun mõelge millised on teie kavatsused arutelule ja see läheb õiges suunas, et parandada tour server riik - kui see on veel punkt.

Teie küsimus eeldab, et koormus on põhjustatud suhtlemine mysql. Kas te palun andke meile allikas see diagnoosida? Me õnnelikult õppida seda

Junior Member

Quote Algselt postitas sarangan View Post
    Mis versiooni sa kasutasid? Palun uuendage viimase versiooni - tegime suure jõudluse vallas. Paljud kasutajad kirjutas oma tänu, et näha suur vahe - eriti server kaubaruumis

Redigeeritud:
    Ma lihtsalt kontrollinud oma foorum ja vBET töötab seal - palun ärge kirjutage valeütluste umbes vBET seisukorras.
    Viimati muutis vBET; 22-04-10 juures 14:58.

Leht 2 kohta 2 FirstEsimene 12

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •