Ma mõistan, et teil oli juba tuttav tutvustame server koormust, mis ma sulle andsin. Pange tähele, et ma ei tea, kuidas arenenud on iga tuhanded meie kasutajatele ja iga kord ma annan ass täielikku teavet, sest see võib olla kasulik. See ei tähendab, et ma olen ravivad sind idioot - see tähendab, et ma hoolin annab teile informations mis võib olla kasulik teile ja hindamine serveri seisukorras. Palun punkt mulle muud tasuta mod mis te räägite meelega teha mõned võrdlust Ka iga kord, kui on vabadus valida parim lahendus sulle.
Ma kontrollisin oma foorum ja jälle tundub, et reageerida väga kiiresti. Palun andke mulle parim aeg raami on võimalik vaatleja mida te kirjutate oma aeglase reageerimise tippkoormuse ajal.
Kui soovite vaadata, kuidas teie liiklust muutunud, sest vBET - palun genereerida mõned raporti, mis näitab kõiki liiklust tõlkelehekülge - see, mida sa teenis tänu vBET.
Te olete täiesti õigus, et tõlked vajab täiendavaid vahendeid - ei ole muud teed ja te ei leia toode, mis tõlgib saidi ilma iga hinna eest. Nagu ma juba mainisin kõige rohkem aega vaja oodata Google tõlge, kui see pole salvestatud vahemällu, ja selle aja jooksul oma niidid pea ootama vastust, mida on suurim mõju serveri koormust. Teil on võimalik valida suurem cache aega elada - siis sageli vaja tõlked on juba cache. Kuid mitte puhverdatud tõlked tahes toote ootama tõlget. Ei ole muud teed.
Pange tähele, et mõtleb peavad olema katki, et oleks võimalik seda parandada.
Nagu ma juba kirjutasin teile, me pidevalt parandada vBET jõudlust. Ja ma juba kirjutasin teile, et oleme valmis jõudluse parandusi, mis on nüüd beeta staadiumis vBET4.x. Täna vallandab uue vBET4.x versioon täiendavaid jõudluse vallas. Ja kui vead neile (kui üldse) parandatakse me teisaldada parandusi vBET3.x ei ole vaja suruda.
Ka keegi sunnib teid makstakse teise £ 300 kuus server - teete oma otsuseid ja sul on palju võimalusi siin. Sealhulgas arvu vähenemine toetatud keeltest, või isegi üleminek teise tootega, mis te mainisite, on palju parem. Me täielikult mõistame, et lahendused, mis sa kasutad peavad mahtuma teie vajadustele ja võimalustele. Meil on hea meel, et anda klientidele parem ja parem toode. Ja me oleme teadlikud, et olukorda, kus taotlus peab ootama vastus moodustavad teise server serveri koormus on suurem ükskõik milliseid lahendusi me kasutame. Meil on hea meel, kui teil jääda meie toode ja seadistada sobima yo oma võimalusi. Ja siis me hea meelega teile käsi selles valdkonnas
Pange tähele, et me lihtsalt andis uue lahenduse integreerida Sitemap Generator. Kui sul on integreeritud - vt Uue lõimumiskava juhiseid siin: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
See ei suurenda kiirust sitemap põlvkonna (meie foorum üle 12 korda).