Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 15

Thread: Rohkem koormust probleeme

Senior liige

Default Rohkem koormust probleeme

Ok, nii ma olen teinud koormate testida.

Jooksul 24 tundi minu koormus kasvab pidevalt arvesse 30,00 's

Server taaskäivitada fikseerib ta teise 24 tundi.

Kui ma välja lülitada mod i ei saa sellest probleemist.

Ära ütle, et koos mod keelatud on vähem liiklust kui see pole tõsi, google ikka saadab samas liiklus mod keelatud vastavalt minu stats.

Palun selgitage, koormus on sõidu mind hulluks.

Senior liige

Sarnane robotid on pihta tõlkelehekülge kui mod on sisse lülitatud. Sa peaksid uurima optimeerida apache või saada server rohkem CPU võimu. Kas teil töötab vboptimise või mis tahes tüüpi vahemällu mehhanism, nagu memcached?

Senior liige

Senior liige

See tõesti kõlab nagu sa oled töötab underpowered server. Ma olen 8-tuumalise Nehalem masin (nii me vaatleme veel 8 virtuaalset tuuma tõttu HT, kokku 16). Olen ka ulatuslikult optimeeritud seda masinat kasutades oma tehnikat, samuti osuti folks at vbulletin.com.

vBET tõstab mu koormus umbes 2,5 3,0-3,5, sõltuvalt kasutajate arvust ja see ilmselt kasvab põhineb vahemälu suurus. Kuid ma ei usu, et on liiga halb üldse, nagu mu samaaegsete kasutajate ulatub üsna kõrgele 800 veelgi kõrgem 1200.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Tere Muidugi tõlge peab võtma mõned vahendid - ei ole magic. Tõlgi leht tähendab võtta väljund tulemus ja seda muuta. Sest et tõlkimine on alati võtta tavalisest kauem lehel.

Ma mõistan, et te ei ole liiga õnnelik, millel on rohkem serveri koormus, kuid palun, et vBET võtab ressursse AINULT tõlge. Tavaliste lehekülgedel see lisab ainult lippe. Nii et kõik see täiendav koormus pärineb täiendavat liiklust tõlkelehekülge. Kuna sa kirjutasid oma liiklust ei minna koheselt pärast keelamist vBET (kui sul on see samas siis see väheneb pärast keelamist - uskuge mind) ja serveri koormus on väiksem - see on ilmne - robotid on ikka indekseerimise URLid tõlkelehekülge, kasutajad on ikka järeldust Google linke teie tõlkelehekülge. Nii et teil on ikka sama liiklust, kuid praegu tõlgitud lingid on lihtsalt dubleeritud sisu - normaalne leht, mis ei ole tõlgitud. Kui soovite jääda puudega vBET soovitame lisada reeglina oma. Htaccess fail, mis suunab kõik tõlkelehekülge normaalse üks, muidu saad lahti oma SEO tõttu dubleeritud sisu.

Ma mõistan, et teie arvates meie koodi on nõrk. Ma ei tea, mida te põhjendades oma ootusi. Meil on kiireim tõlge mod VB - pole midagi, mis toimib paremini. Tõlkimine võtab veidi ressursse ja meie mod võtab see vähem kui teisi. Näete, kuidas kiiresti vBET võimalik töötada paljudes foorumites. Kui teil on küsimusi oma serverisse, siis palun kaaluda konfiguratsiooni muutused või lisades serveri ressursse. Sa ei pane 20 liitrit vett 10 liitrit ämber.

Ja sul on 100% õigus - me saame seda teha paremini, me ja me teeme seda kogu aeg Lihtsalt ootama, kuni me liigume kõik parandused, mida me tegime ajal vBET4.x rakendamine

Kui ma annan teile mõned vihjed, - palun kontrollige, kuidas saate optimeerida vBET: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
    Eriti lülitada, mõned keeled ja blokeerimine asjakohatu lehti robots.txt

Mis on aeg vastuse tõlkelehekülge? Mis on teie CPU? Mis on teie mälukasutust? Kui see on vastuvõetav, siis pole midagi muretseda. Inimesed sageli kardavad, suurendades serveri koormus ja isegi ei tea, mida see tähendab. 10 korda server koormus ei NOT - 10 korda rohkem vahendeid kasutada. See lihtsalt tähendab, et rohkem lõngad ootavad järjekorras, mis on täiesti normaalne, sest just nüüd oma niidid on oodata Google ' i vastus, kui mõned tõlge ei puhverdatud veel. Nii lõng ootab Google ' i reaktsioon ja see kestab NR CPU üldse selle aja jooksul. Sest, et oma serveri koormus ON suurem, isegi kui vBET võiks võtta mingeid ressursse üldse (mis muidugi ei ole võimalik).

Umbes krahh oma server - see on ilmselgelt serveri küsimus. See juhtub regulaarselt. Mul oli sarnane probleem minu serveris. See oli põhjustatud mõned Apache viga nii üks Apache thread kasvas ja kasvab koos mälukasutust kuni kogu mälu tarbiti ans server vahemälus. Ainult üks thread käitub niimoodi - muu Apache niidid oli normaalne. Ma mängisin koos Apache konfiguratsiooni ja küsimus on lahendatud. Ma arvan, et Apache lihtsalt oli mingi mälu leke - nagu ma mäletan, ma panin väiksema väärtusega taotlusi, mida saab korraldada ühe teema. Oli ka teisi muudatusi. Pakun, et kontrollida oma mälukasutust ja jälgida seda juba mõnda aega. Ka see võib olla kasulik kontrollida keskmine kasutatud mälu ühe Apache niit, tegi mõned arvutused ja kehtestatakse asjakohased väärtus max niidid Apache.

Kui teil on veel küsimusi, siis küsige
    Viimati muutis vBET; 17-03-10 juures 00:53.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Hei - ma lihtsalt olin oma foorum see tõlgib ülikiired ... Niisiis, mida nõuate ja miks nii vihane suhtumine vBET, kui sul on super kiire tõlketeenistus? ...

Palun mõelge, mida server koormus tähendab. Arusaam selle tähendus võib olla väga kasulik aru saada, mis juhtub server ja kuidas see võib olla seotud teemad, mis ootab oma järjekorda ei ole, sest sul pole vahendeid, kuid ootavad vastust teise serverisse (Google antud juhul).

Minu arvates olete super kiire tõlkeid ja siis pole midagi muretseda

Senior liige

Olen olnud ehitusel 10 aastat, olen täielikult teadlik 10x koormus ei tähenda, 10x ressursse, stop ravivad mulle nagu idioot ja lusikaga toitmine mulle jama. Külm fakte selle mod vs muud tasuta mod teie koormus on mega. Ja tipptundidel minu sait on nüüd aeglane ja ei reageeri. Jah, lehekülgi tõlkida kiire off-peak, kuid hinnaga aeglane server hiljem päeva jooksul. Mul on quad core, raid 15k SAS server, mis on optimeeritud just fine, see kestab 0,50 kogu päeva enne seda suurt liiklust. See on VBET koodi, mis lisab koormust ja teeb server aeglane tipptundidel, see on fakt, see ei ole märkimisväärselt suurenenud, mul on olnud samas liikluses ja robotid enne ja server hakkama trahvi, see on tõlge toode. Jooksul. Kiirusta ja seda parandada, ma tõesti dont taha maksta teise £ 300 kuus server uuendada lihtsalt joosta MOD lol.

Senior liige

Kui palju keeli teil on lubatud? Mitu postitust sul on? Kas teil on vbseo ja sitemap generaator paigaldatud? Kui palju bots on pihta saidi päev?

Senior liige

Hi!

32 keeles lubatud.

100000 postitust.

vbseo ja sitemap paigaldatud.

sitemap plugin ütleb 1000.000 indekseid leheküljed päevas.

Fakt on see, kui ma välja lülitada mod ja taaskäivitada server, bot ja kasutajad on ikka lööb mu server sama nagu enne, sama lehekülge on veel googles indeks ja seega ma saan samas liikluses lubatud või mitte.

Ainus erinevus on see, et mod puudega bots ja google otsijatele saada inglise lehe, nii, liiklus on sama, ainus erinevus on nad ei näe tõlgitud lehekülje, vältides Modifikatsioonid andmebaasi küsimusi.

On selge nagu päev mulle see mod on vabastatud, ilma korraliku testimist ning selgelt omanik ei ole huvitatud teemade osas.

Ei suuda.

Senior liige

Michael, sa eksid, tuleb see koormus ei põhjusta suuremat liiklust, see on põhjustatud lugemine ja kirjutamine tõlkeid mysql.

Kui vBulletin meeskond saab lugeda ja kirjutada mysql väikese koormusega, miks ei saa sa oled?

Kehv kood mu sõber.

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •