Im kasutades dragonbyte, ma läksin küll inglise keeles ja tundub, tahaks OK. lubage mul hoida otsin
Im kasutades dragonbyte, ma läksin küll inglise keeles ja tundub, tahaks OK. lubage mul hoida otsin
OK, nii et inglise keeles, see kõik tundub õige, muutes lang oma, mis näitab forunthread? ext.. ei VBET ümber urlid tõlkelehekülge? Inglise sisse või välja kõik lingid .html rewrites?
Ainult siis, kui leht on tõlgitud ei url saada ei ole ümber kirjutatud
Taas inglise keeles ei ole korrektne, sest teid suunatakse ümber showthread.php lehekülg ning te ei tohiks. URL brauseri peaks olema sama nagu avalehel - SEO sõbralikud.
Näiteks mine lehele:
Teid suunatakse:Code:https://www.allfreechips.com/phpBB2/new-members-forum/10209-new-members-please-read-before-posting-new-post.html
See ei tohiks juhtuda.Code:https://www.allfreechips.com/phpBB2/showthread.php?t=10209&page=10&p=75367#post75367
Mis juhtub Urlid tõlkelehekülge võib olla seotud selle teema, nii et see tuleb lahendada kõigepealt.
Selgelt vBulletin ei ole tunnistab sobiva URL-i ja teha ümbersuunamine ei SEO sõbralik üks.
Nagu ma kirjutasin saate kergesti kontrollida, kas see on seotud vBET või mitte - vt eelmine postitus.
Ma ei saa uuesti luua uus postitus jagu lõnga. Kui ma vajutan url-i, see uuesti esile, kuid kõik foorumi klõpsates näitab tavalise seo freindlt url. Ma arvasin, et ok VB aga kus sa saada uus postitus lingil lõng?
Leiad "uus-post" lingid teie foorumi avalehel:
Palun kontrollige ei vBET on seotud "uus-post" küsimus, lülitades see mõneks hetkeks. Kui mitte, leia lahendus. Kui jah - me aitame teid.Code:https://www.allfreechips.com/phpBB2/
Ma näen ka muid küsimusi. Nagu ma näen nüüd ei "uus-post" linke teie SEO lingid toimib trahvi, kuid sa ei saa minna tõlgitud lehe - sul ümbersuunamine tagasi eesti lehe. See juhtub ainult lõnga lingid (alam foorumid on OK).
Palun veenduge, et teie .htaccess fail on OK. Samuti veenduge, et kasutate toetatud vBET SEO linke. Palun pange tähele, et vBET nõuab integratsiooni vBSEO, kui kasutate seda (kirjeldatud readme.html).
Kui te veenduge, et teie seadme paigaldamine on hea ja teema on ikka juhtuda aitame teil lahendada seda sind serveris. Ikka esimene, palun kesa meie juhiseid. Installatsiooni/konfiguratsiooni teenuse eest tasutakse üks, me aitame teil tasuta, kui see on mõned vBET viga. Nii et kõigepealt on vaja veenduda, et teie konfiguratsioon on hea ja "uus-post" küsimus on seotud vBET. Nii kaua, kui SEO ei tööta trahvi ilma vBET me ei saa oodata, et nad töötavad korralikult vBET.
Viimati muutis vBET; 15-03-19 juures 15:13.
Mul oli oma meeskonda muuta htaccess kaua aega tagasi, foorum ja mitte-foorumi lehed, ma ka läksin Dragonbyte SEo koht vbseo. Ma ei tea, ma ei saa kustutada VBSE funktsioonid ikka ilma viga, kuigi plugin on eemaldatud vbulletin.
siin on foorum, kataloog htaccess seotud.
Code:RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/ [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/$2 [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|dbseo_sitemap/|cron) RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|dbseo_sitemap) RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ dbseo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ dbseo.php [L,QSA]
Juurkataloog, mul on palju cpanel lisatud comodo read vbet lisatud ka väljaspool foorum lehekülge, kuid see ei tohiks mõjutada newthread tel.
Ma ka käisin läbi kõik Dragonbyr=te seaded ja vbet ja ei mainita uus keere. Ma maksma tasu on see vaatas lähemal, kui vaja parandada.
Dragonbyte SEO EI toeta vBET - see on põhjus, miks teil on küsimusi. Me ei plaani toetada väline SEO mootorid, sest vBulletin on native SEO mootori kuna 4.0. Toetame integratsiooni vBSEO nagu tahapoole ühilduvus foorumid enne 4.0 või kes ei soovi muuta SEO mootorid. Foorumid, mida soovite eemaldada vBSEO on tasuta SEO mootori lisatud vBulletin kuna 4.0.