Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 3 123 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 29

Thread: Uuendada uusima versiooni 4101BF täna lang link rel="asendusliikme" hreflang

Senior liige

Default Uuendada uusima versiooni 4101BF täna lang link rel="asendusliikme" hreflang

NII, uuendasin vbet lisada IBM ja peamiselt link rel="asendusliikme" hreflang kood tõlkelehekülge, kuid see ei ole ilmumise pärast uuendada. Ma tegin kustutada cloudlflare cache, et olla kindel, et see ei olnud seal.

Senior liige

ping - ei ole kindel, kas ma jäin somhing, re-võimaldab seaded ja veel mingit väärtust

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Tere, vabandust, aga ma ei ole kindel, kas ma saan aru, küsimus. Sa tegid vBET update ja soovite kasutada IBM-i tõlge. Ma eeldan, et teil on loodud IBM-i konto ja määrake õiged seaded Admin CP > vBET > Translation Providers eest "IBM Watson FREE/Commercial Translation API key" ja "IBM Watson FREE/Commercial Translation API URL". Kui sa tegid nii ja ei tea, kas IBM-i tõlge on tõesti töötavad, võite vaadata seda uploading oma foorum, faili vBET pakett (do-not-upload\tools\providers-tests\test_ibmwatson.php) ja kontroll, tõlkimine staatuse teie bower (pane URL-i oma foorumi /test_ibmwatson.php). See on, kuidas saate veenduda, et IBM-i tõlge on töö siis, kui see on küsimus.

Sa ka kirjutasid "rel="asendusliikme" hreflang" ja Ta ei mõista, mis on see küsimus siin. Mida sa mõtled, mida hreflang? Kuidas rel="asendusliikme"? Mis millega täpselt te kirjutate (palun sisestage kogu tee)? Kui see oletada, et ilmuvad ja miks? Vabandust - ma ei ole püüdmine. Palun selgitage rohkem.
    Viimati muutis vBET; 09-03-19 juures 21:40.

Senior liige

Vabandust, ma tahtsin IBM watson, (veel saada võti, sest see segadust, kui on võimalik) -- Ühtegi küsimust seal vbet

Tõeline probleem, tegin update, sest mul on vaja rel="asendusliikme" hreflang" meta tags lisatud tõlkelehekülge, ja et ei paistaks, kuigi mul on see lubatud seaded--

Code:
    Adds "alteranate" tags on the page. "Alternate" tags helps Google serve the correct language or regional URL (more information). Enabling this option will have a negative impact on performance (time overhead of adding tags and sending more data to users).

Ma saan aru, küsimus nüüd. Palun pange tähele, et "asendusliikme" on lisatud ainult külalised ja see on nähtav ainult HTML (mitte brauser), sest see on sipukad ole päris kasutajad.

Ka see toimib ainult tõlgitud Url-e ja sa ei kasuta mis tahes SEO optimeerimine jaoks Url-id (teil on sisaldu vBulletin kuna vBulletin 4, lihtsalt on vaja seadistada vBulletin ja siis seadistada ka vBET tunnustada seda, ja tõlkida Url-id). Kui sa seda teha, ja ikka on probleem "asendusliikme" palun andke meile teada, uurime seda.

Senior liige

ahh ok ma ei kontrolli, olemata sisse logitud.

Senior liige

Veiwing allikas https://www.allfreechips.com/de/

Ilma sisse logitud ma ei näe silt?

Kui valik on sisse lülitatud täiendavaid HTML-koodi tuleks lisada, külalised:
    Code:
    <link rel='alternate' hreflang='...
    See peaks olema lisatud iga URL-i, mida on juba tõlgitud oma vahemälu tegelik lehel. Nii, et muuta see woks, teil on vaja ka sõbralikud Url-id (ainult siis Url-e on tõlgitud). Kui ma näen, et sul on juba see sisse lülitatud, kuid sa pead mõned konfiguratsiooni probleeme oma sõbralikud Url - foorum leheküljel on teil tore, sõbralik Url-e, kuid peale sellel klikkimist suunatakse teid ümber ei sõbralikud URL-i (koos showthread.php). Sa peaks seda parandama oma konfiguratsiooni.

Ka "asendusliikme" on lisatud ainult juhul, kui külaline on vahemälu, mida kasutatakse. Ta ei ole kirjeldatud parameeter kirjeldus hoida on lihtsam mõista, kuid see on tehtud selleks tulemuslikkuse huvides (puhverdatud leht on odavaid saada, kuid kui külaline on vahemälu maha, siis saada iga kord, kui kõik tõlgitud Url sama leht oleks liiga kallis foorumid, mis on kõik 53 keeltes).
    Viimati muutis vBET; 11-03-19 juures 21:36.

Senior liige

Ma näen, et see showthread juhtub ainult siis, kui teie ei ole inglise keeles , on see vbet milles im puudu?

See juhtub teie foorumit, kui teil on inglise keeles. Ava link mõnes teemas oma foorum ja vaadake, et te ei suunata. Kohta tõlgitud lehe ma näen oma lingid on koos showthread.php algusest, kuid estonian page need saanud showthread.php kui klõpsate seda (teid suunatakse ümber). Nii, see on peamine küsimus siin - kui teie vBulletin tunnistab showthread.php vajaduse korral Url-id (ümbersuunamised on), ilmselt on see põhjus, miks tõlkelehekülge olete algusest showthread.php Url (vBET muudatused Url-id, et lisada keeles on olemas ja tundub, et ta saab selliste Url alates vBulletin - see on ainus viis, kuidas usa - muuta seda, mida me saada).

Kui sa tahad olla kindel, et see ei vBET küsimus, teil võib ajutiselt keelata plugin Admin CP ja vaata, mis juhtub. Saab ka ajutiselt keelata .htaccess reeglid vBET.

vBET seadistus SEO Url-id on Admin CP > vBET > Main > Link Type.
    Rohkem infot vBET konfiguratsiooni ja vBulletin konfiguratsiooni leiad readme.html faili vBET pakett (seal on mõned nõuanded umbes SEO lingid).
    Samuti veenduge, et kasutate toetatud SEO mootor. vBET toetab vBSEO (vana lahendus) ja vBulletin native SEO linke.
    Viimati muutis vBET; 13-03-19 juures 09:18.

Leht 1 kohta 3 123 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •