Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 3 kohta 3 FirstEsimene 123
Tulemused 21 kuni 29 kohta 29

Thread: Uuendada uusima versiooni 4101BF täna lang link rel="asendusliikme" hreflang

Senior liige

hmm ma arvasin, et dragonbyte oli ainus valik pärast vbseo. lubage mul uurida, eemaldades kõik koos

Senior liige

Kiire Q.. vaadates ehitatud versioon vb 4.5 ma saan päris palju, hoidke kõik url-id, nagu nad on, kuid selle lisades .html vaikimisi ja ma näen, et teie url on gere on lisades .html-Kõik abi, et oleks tore, kui selgub, et ei olnud võimalust sees sõbralikud URL-i jagu.

Q2 - ma olen endiselt seotud VBSEO funktsioone VBET, ma ei mäleta, kas seal oli mod/seadet KASUTADA VBSEO koos VBET, et ma ei leia, et keelata ka.

Loodan, et puhas see kõik üles ja saada tööd õigesti siin kiiresti! tänud

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

See foorum on meil veel vBSEO. Me kasutame native vBulletin SEO meie test foorum ja seal me ei ole lisatud .html
    Internet leiad artikli kohta, liikudes vBSEO inglise keelt emakeelena vBulletin SEO. Üks neist: https://www.vbulletin.com/forum/foru...and-fixing-url
    See ei ole täiuslik - seda näitavad 301 suunata vanad URL-i, kuid pärast, et vBulletin peaks kasutama, ise teise 301 suunata oma uue SEO URL-i. See ei ole täiuslik täitmise eest (1 täiendavaid ümber), aga see juhtub ainult need, kes tulid vanast URL mõned lingid või indekseeritud leheküljed. Aja jooksul Google reindex ja kui on 301 kasutada, see ei tohiks kahjustada teie SEO (Google lihtsalt tean, et leht on uut URL-i). Saate otsida teistes artiklites, võib-olla te leiate, kuidas suunata otse uut URL-i. Igatahes - see on üks lahendusi.

Konfiguratsiooni vBulletin funktsionaalsus ja muud modifikatsioonid on välja meie ulatust. Aitame teid vBET konfiguratsioon. Te võite paluda vBulletin meeskonnas native SEO konfiguratsiooni, kuna see on nende töö ja nad teavad seda kõige paremini.

Senior liige

Nii et teie ei karda VBSE küsimused wioth turvalisus? Mul on kogu litsentsi alates VBSEO ikka ei ole kindel, kas ma suudan DL koodi enam küll.

Senior liige

Oleks jää ümber suunata kõik url-id uusi kui sõbralikud url-id, ma arvan, natuke karda mass liikuma küll

Meil ei olnud mingeid turvalisuse probleeme vBSEO ja me ei ole teadlik sellisest.

Kui vahetate oma SEO lingid, mida tuleb teha ümbersuunamine. Muidu sa kaotad oma liiklus väljaspool lingid (mis näitab, et ei ole olemasolevate Url) ja siis lahtiselt otsingumootorid, mis näeb, et kõik on juba indekseeritud sisu kaovad. Lehtede alusel uue Url-id on indekseeritud kui uut sisu, selle asemel, et lihtsalt olla reindexed raames uut URL-i. See on põhjus, miks meil on 301 ümbersuunamine - mitte ainult suunata, kuid ka öelda, et vana sisu, muutis pidevalt oma aadressi. See on üks põhjus, miks me ei soovi muuta meie SEO mootor, aga kui sa juba tegid seda, sa peaksid hoolitsema umbes ümbersuunamine vanast Url uusi.

Senior liige

Ma ei taha seda muuta, lol, aga ma pean apperently. VBSEO on 2 suurte vallutuste ja sellepärast nad suletud. Mul oli tabanud üks päris raske, kui kõik google liiklus oli ümber suunatud.

Täname info. Minu arvates peamine põhjus, sulgemise vBSEO on see, et funktsionaalsus on juba lisatud vBulletin kuna 4.0, nii et inimesed lõpetavad ostmise vBSEO. Ei olnud mõtet kulutada teise dollareid midagi, mida sa juba said. Muidu vBSEO meeskond oleks lihtsalt teha update ja vabaneda ärakasutamine. Aga see on lihtsalt minu arvamus.

Sel hetkel ma ei märgi seda teemat nii lahendada, sest me leiame, et seal on midagi valesti vBET selles valdkonnas, sa lihtsalt kasutada ei toeta SEO mootor. Saate kasutada native vBulletin SEO mootor vBET ilma täiendavaid pluginaid. Juhul, kui te otsustate teha seda ja veel küsimusi, palun kirjutage siin või avatud uus keere.

Senior liige

VBSEO suletud uste kui ära tabas, ei ole värskendust! Ma vaatan, et eemaldada kõik kokku ja lähevad, vb ehitatud, vaid tuleb võtta see aeglane

Leht 3 kohta 3 FirstEsimene 123

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •