Hi there,
Kas on olemas eeldatav ajakava kohta vBET3.0.0 's saadavust osta? Olen klient, et on väga huvitatud, kasutades funktsionaalsust, ja tahaks anda neile hinnang on ajaskaala ja kulud.
Thanks,
-Ray
Hi there,
Kas on olemas eeldatav ajakava kohta vBET3.0.0 's saadavust osta? Olen klient, et on väga huvitatud, kasutades funktsionaalsust, ja tahaks anda neile hinnang on ajaskaala ja kulud.
Thanks,
-Ray
Tahaksime teha see kättesaadavaks 2 nädalatmidagi vahel 2-4 nädalat on ohutu hinnang
![]()
Tänu nii palju reageeri. Iga sõna hinnakujundusest, mis tuleb tasuda selle versiooni?
Lõplik hind ei ole veel teada, aga ma lisaksin, et meil on plaanis suur edendamise eest esimesel kuul müüa - 50% allahindlust![]()
See ei ole lihtne öelda, minu jaoks, ja ma ei ole kunagi arvasin, et see toimub, kuid: Ma vabandan, et andsin tasuta litsentside inimestele, kes disinterestedly aitas mind annetuste
Ma lihtsalt ametikoht (kolis seda PM) koos väljapressimine ühest mees, kes ei kohaldata nimetatud rühma, et kas ma annan talle mõne sooduspakkumisega või ta kirjutada halbu asju mulle vbulletin.org ... Ma olin väga õnnelik, et teile minu kingitus, kahjuks nüüd olen juba kahetsen seda, sest tegevust mõned inimesed, kes tahad olla ebaaus minu väljakuulutamine ja isegi on threating mind seda tegema ...
![]()
Strange, äri on niimoodi. Ta on võtnud mind paar aastat (ehk 10), et õppida, kuidas tulla toime selline asi tõhusalt. Kuidas ma näen, see on, inimesed teevad äriotsuseid igasuguseid põhjusi, nad harva isiklik, nii ei võta neid isiklikult.
Inimesed, kes count peaaegu alati läbi näha laimav nõuded või peitub. Enamik inimesi on piisavalt luureandmeid, et korvata oma meelt, oleks ennatlik mõelda teisiti.
Mida me siin räägime, on tegelikult 12 senti päevas, puuduvad seadused sinu vastu ei aktsepteeri 12 senti päevas selle isiku kohta. Siiski on seadused tema vastu laimamise oma äri, teha sõpradega koos advokaat![]()
Kas mul on mõned sooduspakkumisega või et ta oleks kirjutada halbu asju minust vbulletin.org
Viimati muutis maxvb; 14-11-09 juures 21:17.