Tere
Minu Google Webmaster Central olen umbes 5000 indekseerimine vigu liige URL näeb välja selline:
Minu arvates on bug
StarBuG
Tere
Minu Google Webmaster Central olen umbes 5000 indekseerimine vigu liige URL näeb välja selline:
Minu arvates on bug
StarBuG
Jah - see kindlasti välja näeb. Kas teil kindlaks teha, kus leht on loodud selline seos? Kohtades, kus me kontrollisime lingid on fine. Seega on vaadata, mis me miss. Oleks väga kasulik, kui te saaksite anda meile URL lehele kui selline katki liige link olemas.
Me töötame selle aga ikkagi soovitame oma kasutajatel blokeerida tõlgitud liige lehti robots.txt Sellised leheküljed pole kasulikku sisu üldse ja blokeerib see annab teile parema tulemuse. Teisisõnu, mida teile vaja on indekseeritud liige lehtedel? Ja mis lahtisi serveri ressursse, et tõlkida seda robotid indekseerimise neid lehekülgi? Nii et palun vaadake siin näide robot.txt fail blokeerib palju sisu, mis sa tõesti ei pea olema indekseeritud (näiteks: liige lehekülgedel, kalender, search):
http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
Viimati muutis vBET; 10-03-10 juures 17:45.
Kuidas ma peaksin lokate neid sidemeid?
Ma üritan hoida oma silmad lahti, aga ma ei saa lubada midagi
Asukoht on küsimus siin
BTW - saad lahti selle küsimuse, keelates valik 'Ära tõlkida kasutajanimed "- see on põhjus.
Aga tõlkimisel kasutajanimesid ei ole mõtet
Ei spetsiaalselt Seetõttu oleme lisanud seda võimalust. Nagu näeme, see tekitab mõned küsimused ja me ei saa täpselt kindlaks määrata, kuidas. Loodan leida kui selline asi on loodud
vBET 3.3.2 muutunud ei tõlgita ala - see probleem ikka juhtub uus versioon? Tuli küsima, sest me ei ole ikka veel võimalik reprodutseerida (me ei tea, millised leheküljed need katkised lingid tekkis).
Neile, kes ei tea, uus ei tõlgita ala on lühem ans tundub, et: <! - VBET_SNTA -> ja <! - VBET_ENTA ->
Nii et kui leiate midagi sarnast Webmaster Tools vigu, siis palun, see meile. Me ei ole kindel kas see küsimus on endiselt olemas, sest me ei ole kunagi võimalik reprodutseerida.
Ei infot tegelik küsimus - sulgemine. Saab uuesti kui vaja.