Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 2 kohta 2

Thread: Eel-Müügist/Uuendada Küsimus - kas vBET veel säilitada?

Junior Member

Default Eel-Müügist/Uuendada Küsimus - kas vBET veel säilitada?

Tere,
    Ma olen ikka veel töötab vanem versioon vBET (minu vanemad v3.8.9 vBulletin) -- ja soovivad uuendada saidi hiljemalt v5 stabiilne versioon ja seejärel uuendada vBet, et praegune versioon (eeldusel, et see töötab). Ma palun, sest ma ei näe ühtegi postitust pikka aega...

Olen ka huvitatud, et uuendada saidil on SSL-toega, ja mõista, et vBulletin 5 on "SSL-iga ühilduv' -- on vBET tööd ka siis, kui paigaldus on konfigureeritud SSL?

Palun kas te andke mulle teada nende kohta?

Tänan

Banned

vBET on rafineeritud funktsionaalsusega ja kliendid harva aruanne küsimusi, nii vähe on uusi postitusi.
    vBET 5 on testitud versioon vB 5.1.9. Te saate testida vBET 5 meie test foorum: Foorumid - Test Foorum vBET 5. Lihtsalt sisse logida katse arvesse.
    Hetkel ei ole avatud küsimusi, mis on seotud SSL-i. vBET töö tulemust enne, kui see on edastatud väljapoole, nii et krüptimine ei tohiks olla mingit mõju töö vBET.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •