Ma mõistan, et sa näed viga algab pärast vBET on paigaldatud. Aga nagu näete vBET on midagi pistmist, sest viga ikka ilmub vBET on keelatud. Nii et ka mõned muud muudatused tuli teha oma foorum. Võib-olla mõned teised mod lisati ka või mingi konfiguratsiooni muuta.
Esimese palun kindlaks, kes on süüdi. Nii et lülitada ükshaaval kõik pluginad, mis töötavad koos konks "postbit_display_complete" - iga kord kontrollida, kas teil on ikka viga. Kui teil määratleda, kes on süüdi siis palun võtke autor mod, mis teeb jama. Kui sul on veel mõned küsimused - küsige![]()
Go yo oma Admin CP -> Plugins & Tooted -> Plugin Manager ja leida iga postbit_display_complete
Mine autor mod ja küsi temalt, mis toimub![]()
Ma ei saa vastutada teiste moderaatorite või teada, kuidas töötavad kõik olemasolevad Modifikatsioonid - sorry ma ei saa teid aidata rohkem ja loodan, et minu abi oli piisavalt hea![]()
Mul oli see probleem ka veel täna pärast paigaldatud VBET.
Ja see oli sama vastus, ma eemaldada "passiveVID" plugin ja paugu probleem on lahendatud.
Nüüd ma sain leida hea asendamiseks see plugin, mis teisendab youtube videoid mängijatele!
vuih!