Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 10 kohta 24

Thread: Palju probleeme paigaldamist vbulletin 5

Keermestatud vaade

Eelmine Postitus Previous Post   Next Post Järgmine Postitus
    Junior Member

Exclamation Palju probleeme paigaldamist vbulletin 5

Tere, mul on mõned probleemid paigaldamist vbulletin 5
    Mul on üleslaaditud faile, määrata oma google ' i api võtme ja kõik vajalikud seaded admincp

Kui ma proovisin importida product-vbenterprisetranslator.xml ma sain viga:

[QUOTE]
    Importiva Toote, Palun Oota...

[:]
    Hoiatus: require_once(...//vbenterprisetranslator_functions_admin.php): failed to open stream: No such file or directory .../includes/adminfunctions_product.php(881) : eval()'d code on line 2
    Fatal error: require_once(): Failed opening vajalik "/home/forumsrv/public_html/core//vbenterprisetranslator_functions_admin.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/forumsrv/public_html/core/includes/adminfunctions_product.php(881) : eval()'d code on line 2
    [\QUOTE]

[\QUOTE]

nii ma lisada selle liini minu "+core+hõlmab+config.php" decalre "['Go']['admincpdir']"
    [QUOTE]$config['Go']['admincpdir'] = 'admincp';[\QUOTE]
    vbulletin 5.1.9 ei ole seda joont vaikimisi.

Kuidas saab seda xml küsida muutuja, mis ei ole kohal??

Igatahes, pärast seda installitud. Ma läksin vbet seaded ja lisatud minu google api võti ja seatud on kõik vajalikud seaded.

Pärast seda, kui ma redigeeritud minu .htaccess ja lisas, esimene see read (kui kohta ei-ei-upload+tööriistad+ümbersuunamise eeskirjad):
    [QUOTE]RewriteEngine Kohta
    Options FollowSymLinks

RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\archive\index.php\(.*)?$ archive\index.php?\$2&keel=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\$ index.php?keel=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\(.*)?$ $2?keel=$1 [L,QSA]
    [\QUOTE]

Ei töötanud üldse, ükskõik, mis keeles lipu i valitud keeles oli ikka inglise

siis lisasin ülejäänud liinid .htaccess:
    [QUOTE]RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !ei=
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|logi sisse|auth|ajax)
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1 [L,QSA][\QUOTE]

Töötas, kui ma klõpsanud keel, lipp, muutis see foorum keel, KUID.. pilt manuseid olid, ei näidanud ja ma ei saanud sisselogimise kohta admincp,
    kui üritasin sisse logida kohta admincp sain selle vea:
    [QUOTE] No input file specified. [\QUOTE]

EDIT 2-10-15:

Palun lugeda minu viimase postituse kohta seda lõnga saada aitas paigaldamiseks vbulletin 5.1.9
    Viimati muutis rafail; 02-10-15 juures 17:24.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •