Tere, mul on mõned probleemid paigaldamist vbulletin 5
Mul on üleslaaditud faile, määrata oma google ' i api võtme ja kõik vajalikud seaded admincp
Kui ma proovisin importida product-vbenterprisetranslator.xml ma sain viga:
[QUOTE]
Importiva Toote, Palun Oota...
[:]
Hoiatus: require_once(...//vbenterprisetranslator_functions_admin.php): failed to open stream: No such file or directory .../includes/adminfunctions_product.php(881) : eval()'d code on line 2
Fatal error: require_once(): Failed opening vajalik "/home/forumsrv/public_html/core//vbenterprisetranslator_functions_admin.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/forumsrv/public_html/core/includes/adminfunctions_product.php(881) : eval()'d code on line 2
[\QUOTE]
[\QUOTE]
nii ma lisada selle liini minu "+core+hõlmab+config.php" decalre "['Go']['admincpdir']"
[QUOTE]$config['Go']['admincpdir'] = 'admincp';[\QUOTE]
vbulletin 5.1.9 ei ole seda joont vaikimisi.
Kuidas saab seda xml küsida muutuja, mis ei ole kohal??
Igatahes, pärast seda installitud. Ma läksin vbet seaded ja lisatud minu google api võti ja seatud on kõik vajalikud seaded.
Pärast seda, kui ma redigeeritud minu .htaccess ja lisas, esimene see read (kui kohta ei-ei-upload+tööriistad+ümbersuunamise eeskirjad):
[QUOTE]RewriteEngine Kohta
Options FollowSymLinks
RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\archive\index.php\(.*)?$ archive\index.php?\$2&keel=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\$ index.php?keel=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\(.*)?$ $2?keel=$1 [L,QSA]
[\QUOTE]
Ei töötanud üldse, ükskõik, mis keeles lipu i valitud keeles oli ikka inglise
siis lisasin ülejäänud liinid .htaccess:
[QUOTE]RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
RewriteCond %{QUERY_STRING} !ei=
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|logi sisse|auth|ajax)
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1 [L,QSA][\QUOTE]
Töötas, kui ma klõpsanud keel, lipp, muutis see foorum keel, KUID.. pilt manuseid olid, ei näidanud ja ma ei saanud sisselogimise kohta admincp,
kui üritasin sisse logida kohta admincp sain selle vea:
[QUOTE] No input file specified. [\QUOTE]
EDIT 2-10-15:
Palun lugeda minu viimase postituse kohta seda lõnga saada aitas paigaldamiseks vbulletin 5.1.9