Quote Algselt postitas wowglider.de View Post
Text automatically translated from: German to: Estonian
Translated text
Olen tõesti püüdnud jälgida readme ja juhiseid, kuid kehva inglise olen leidnud, on ilmselt midagi valesti, mul on vbseo_sitemap_functions.php hästi toimetatud vale.

Palun aidake mind muuta faili õigesti tegelema ...
Original text

Code:

if($vboptions['vbseo_sm_freq_tsmart'])
   		    	{
   		    		$dpassed = (time() - $threadrow['lastpost'])/86400;
   		    		if($dpassed<3)$freq = 'daily';
   		    		else if($dpassed<10)$freq = 'weekly';
   		    		else if($dpassed<100)$freq = 'monthly';
   		    		else $freq = 'yearly';
   		    	}else
    		    	$freq = $vboptions['vbseo_sm_freq_t'];

vbseo_log_entry("[showthread] forum_id: $forumid, thread_id: $threadrow[threadid], total posts: $totalposts, pages: $totalpages, views: $threadrow[views] $prior");
//additional code  
$alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi');  
if(!$archived) {  
  $strlenhost = strlen($vbseo_vars['bburl']."/");  
  $currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived); 
  $currentthreadurl_before = substr($currentthreadurl,0,$strlenhost); 
  $currentthreadurl_after = "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost); 
  $lastpost =& $threadrow['lastpost']; 
  $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls($alanguages); 
  foreach($alanguages as $language) {  
    vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq);  
  }  
}    
//end additional code 

for($p=1; $p<=$totalpages; $p++)
    			{
    			$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(
    				vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived),
    				vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived, true),
    				$prior,
    				$threadrow['lastpost'],
					$freq
    			);

}

if($showpost)
    			{

...
Text automatically translated from: German to: Estonian
Translated text

See on viga, mis tekib siis, kui minu Google sitemap.xml 's avaneb:

Status detailid
Vigane URL
See ei ole kehtiv URL. Õige URL ja esitama andmed uuesti.
URL:
http://array
Parent tag: url
Tag: loc
Probleemina on: 19/06/2010

Aitäh!
Original text
Pange tähele, et ReadMe.html puudub Sitemap Generator kirjeldus lisada. Integratsioon juhiseid Sitemap Generator siin: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Nagu ma näen, teil on kood seal on kirjeldatud, kuid teil on see vale. Palun eemalda need muudatused ja kopeerida meie koodi esimesena. Seejärel vaadata kas see töötab. Ja pärast seda kui sa tahad teha valikuline muutmine kirjeldatud lõpus esimene postitus. Ja palun veenduge, et seda õigesti teha. Nüüd on see vale. Vastavalt vabatahtlik muutmine samm - on teil panna oma koodi muu koht (enne kirjeldatud line) ja pärast, et teha väike muudatus. Nüüd sa lihtsalt muutunud üheks meie koodi rida mitte nagu see oli kirjeldatud.

Pange tähele, et ma ei tea mida te mõtlete oma viimase kommentaari viimase postituse siin. Palun kirjeldage seda enam kui see on asjakohane

PS.
Pärast me lahendame oma probleeme see teema ühendatakse Sitemap Generator integratsiooni teema. See jääb siia nüüd ainult sind lihtsam leida see koht, kus te ootate, aga meil on juba õmblusniidi Sitemap Generator integratsiooni küsimustes.