Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Mul on tasuta versiooni minu test vb3.8 forum töötab trahvi ja tahaks osta seda VB4.02 põhiliseks foorumiks, kus VBSEO on paigaldatud.
Üks küsimus märkasin on teil vaja koduleht aliaises seatud tühi samas on mul praegu forum / index.php ja foorum / index.php? kui CMS on domeeni juure ja foorum on www-example-com/forum kataloogis.
See on väga lihtne kägardama VBSEO ja on plugins kukkuda üle kogu foorumit nii ...
Miks aliaises tühi? - Kasutate VBSEO siin ja on portaal root - millised on teie seadeid muuta?
Terviseks
roy
Kas täpne integratsiooni juhiseid siin, et saaksime kontrollida enne download?
Mul on tasuta versiooni minu test vb3.8 forum töötab trahvi ja tahaks osta seda VB4.02 põhiliseks foorumiks, kus VBSEO on paigaldatud.
Üks küsimus märkasin on teil vaja koduleht aliaises seatud tühi samas on mul praegu forum / index.php ja foorum / index.php? kui CMS on domeeni juure ja foorum on www-example-com/forum kataloogis.
See on väga lihtne kägardama VBSEO ja on plugins kukkuda üle kogu foorumit nii ...
Miks aliaises tühi? - Kasutate VBSEO siin ja on portaal root - millised on teie seadeid muuta?
Terviseks
roy
Kas täpne integratsiooni juhiseid siin, et saaksime kontrollida enne download?
Pange tähele, et koduleht varjunimed on pea on tühi enam - see on juba mitu versiooni tagasi
Kui näete sellist teavet igale kohale välja forum - palun anna meile link ja me parandame selle