Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 15

Thread: DBSEO toetus

Junior Member

Default DBSEO toetus

Tere

Ma kasutasin VBSEO kuni see hiljuti läks offline ja ei kavatse enam toetatud.

Mul on nüüd läinud kasutada DBSEO, sest tundub, et ainult hea alternatiiv

ON nii saame koos töötada leida viis toetada DBSEO url's VBET tahab seda kasutada mõlemat plugins. Mul on hea meel aidata katsetamine jne.

VBSEO esines palju muudatusi VBET töötamiseks on vajalik.

Kas see on sama DBSEO? Kui jah kas sa andke mulle teada, millised peamiseks mureks on nii et ma võin proovida muuta minu Katsekoht, nii see toimib.

tänan

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Ei ole vaja integratsiooni. Palun vaadata ka meie readme faili, sest veidi infot konfiguratsiooni sõbralikud URL-id.

Senior liige

Ma tahaks näha seda integratsiooni.

Junior Member

tere

Mul on vaja kasutada dbseo tagada olemasolevate URL-i struktuuri hoiti. Minu pingereas jne saidi sõltuvad kas veebiaadressid hoitakse, või õigesti 301 uus URL. DBSEO teeb seda ja sellena ma pean tagada ma kasutan seda.

Ma avaneb uus teema nüüd äsja paigaldatud täieliku vbet ja nüüd ükski tõlked töö üldse.

See oli osaliselt töötamine tasuta versioon, kuid mitte pro mingil põhjusel.

Sel hetkel me ei kavatse dbseo integreerida. Sain aru, et sa tahad hoida oma URL-i struktuuri. Võiks katsetada nende sõbralikud URL-id hoida. Äkki dbseo toimib sarnaselt.

Kui ei siis võite proovida ühendada ennast omal vastutusel, kuid Arvestage, et kui vBET tähist muuta siis pead muuta uuesti pärast iga vBET update.

Ma ei tea, kuidas täpselt dbseo teoseid. See töötab plugins või nagu vBSEO lisab ees töötleja. Kui see töötab sarnaselt vBSEO siis saate aluseks vBSEO integratsiooni näide. Igatahes kui sa tahad olla ainult töö SEO lingid see peaks olema üsna lihtne. Kui soovite tõlkida URL - see võib olla rohkem keeruline.

Kas ikka ei ole kavas seda DBSEO integreerimise toetamiseks? Tahad mod, kuid ei saa installida, kui seda ei juhtu.

Sel hetkel me ei plaani seda toetada. vBulletin on oma emakeelena sõbralikud URL-id. See on mida lõpetanud vBSEO ja ilmselt muud pluginad, mis annab funktsionaalsust, mis on juba lisatud surevad või mida kasutatakse harva. Nii me arvame, ei ole vaja turul seda toetada.

Tundub rohkem kui sõbralikud URL-id. Mul on päris suur/hõivatud Foorum paigaldatud DBSEO.

Inimesed nagu mina, kes otsivad tehniliste lahenduste suurendada liiklust, eriti inimesi valmis kulutama natuke raha, püüame seda niikuinii. Me vaatame ka näiteks oma mod liiga. Aga nad on ühildumatu. Ma olen üsna kindel, et te kaotate külastajad.

Tänu oma arvamus. See hetk me kavatseme toetada DBSEO.

Senior liige

Quote Algselt postitas siparker View Post
    Mul on vaja kasutada dbseo tagada olemasolevate URL-i struktuuri hoiti. Minu pingereas jne saidi sõltuvad kas veebiaadressid hoitakse, või õigesti 301 uus URL. DBSEO teeb seda ja sellena ma pean tagada ma kasutan seda.
    See. Kuna vbseo enam ei toeta me vähemalt pea viis 301 tõlgitud URLid uusi pärast üleminekut DBSEO.

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •