Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 9 kohta 9

Thread: Vahemällu päringud

Senior liige

Default Vahemällu päringud

Ma võtsin pilk minu log aeglane päringuid ja näen asju, nagu:

Code:
    # Time: 140222  8:50:25
    # User@Host: database_user[database_user] @  [10.0.0.4]
    # Query_time: 7.076817  Lock_time: 0.000065 Rows_sent: 3  Rows_examined: 4174934
    use cellphon_forum;
    SET timestamp=1393077025;
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_medium_es help, vbenterprisetranslator_cache_medium_es cache WHERE help.originaltext='U.S. Supreme$
    # Query_time: 14.198858  Lock_time: 0.000056 Rows_sent: 18  Rows_examined: 4174934
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_medium_es help, vbenterprisetranslator_cache_medium_es cache WHERE help.originaltext='******* Xtre$
    # Query_time: 13.591001  Lock_time: 0.000274 Rows_sent: 1  Rows_examined: 4174934
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_medium_es help, vbenterprisetranslator_cache_medium_es cache WHERE help.originaltext='(Espa&ntilde$
    Kas kuidagi vahemälu päringutele niimoodi? Need päringud laadida peaaegu iga lehe laadimisel.

Jah, olen Külastajate vahemälu.
    Viimati muutis tavenger5; 22-02-14 juures 17:03.

Senior liige

Samuti, kui sa sõita eriti neid päringuid, on käesoleva märkuse: "Võimatu, kui märkasin pärast lugemist const tabelid"

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Palun minge Admin CP -> vBET Cache -> Memory Cache saate seada seal vahemälu kasutust (4 mootorite toetatud: Memcache, APC, XCache eAccelerator).

Kas see sobib teie vajadustele?

PS.
    Üks küsimus - mis on aeg meetme päringu aeg oma aruandes?

Senior liige

Ei ole nagu tavaline cache mälu vahemälu funktsioon, kuid säilitab andmed mälus? Oleks et kõrvaldada mõned päringutena?

Päringu aeg on loetletud esimene postitus enne päringu.

Kasutades Külastajate vahemälu lõplikult kõrvaldada palju päringuid, kuna külalistele näidatakse tulemusi rasterpiltide plain HTML ja Otseülekanne alates failid (kuni faili lõppu - siis uuenemine).
    Külastajate vahemälu kaotab palju päringuid, kuna enamik liiklust foorumis on külalistel (sealhulgas ämblikud).

Ma lihtsalt kontrollida meie allikaid vahemälus. See teeb meie Külastajate cache - nii kasutatud tulemused võetakse mälust ei failist. Sel juhul see ei kaota küsimusi (Külastajate vahemälu juba seda teinud).
    Ikka vBulletin ise nagu ma mäletan (ei tea) on toetus memory cache ja võibolla see kaotab mõned päringud.

Ma tean, kus on loetletud päringu aeg - mul oli küsides ajaühik. Võib-olla ma ei olnud selge - mis on ajaühikus? (s, ms, ns?)
    Oleme meie vahemälu tabelid indeksid aeg peab olema lühike.

Samuti võite proovida blokeerida võimalus Admin CP -> vBET Cache -> Database Cache -> Select grouped translations. Kui puudega, siis päringud on lihtsam (no võtab serie), aga seal on palju päringuid, (midagi millegi eest) - ehk oma foorumis seda parem päringu sagedamini.
    Näiteks - vaatab oma tulemusi oli 3 päringud, mis andis 22 tulemused. Kui keelate võttes tulemusi rühmade siis on 1 tulemuse 22 queries aga päring oleks lihtsam (lihtsam "Kui" sektsiooni) nii ka kiiremini. Kui teil on andmebaasi teise serverisse siis lõplikult ei tohiks proovida seda. Te võtate öeldu järgi localhost, siis võibolla näed parandamine. Ei saa öelda - on seda kontrollida.
    Viimati muutis vBET; 28-02-14 juures 22:43.

Senior liige

Okei, tänu selgitatakse. Ma kasutan Külastajate cache ja mälu vahemälu (xcache), kuid ma olen endiselt üllatunud, kuidas paljud valimine on pärit andmebaasi.

Ülaltoodud ajaühik on sekundites.

Kulus oma andmebaasi päringu 14 sekundit? Päriselt? See on lõplikult midagi valesti seal. Palun proovige remont tabelid by Admin CP, äkki seal on midagi valesti. See ei tohiks nii kaua kesta - need andmed on indekseeritud.

Senior liige

Mul on tunne, et mõne tabeli lukustus ja/või ootab päringu vahemälu, mistõttu nad võtavad nii kaua aega täita. Rääkimata võiks kasutada rohkem mälu minu database server - ma töötan mis samuti.

vBET on vahemälu tabelite ilma tehingutes (MYISAM) abil, siis blokeerimine ei tohiks olla probleem. Võibolla on murdnud indeksid ja MySQL on praegu täielik otsing. Veelkord Palun kasutage oma Admin CP remont kõik oma tabelite ja indeksite (Admin CP -> Maintenance -> Repair / Optimize Tables).

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •