Saada see kõik mu lehed. Kasutate kõige uuemat versiooni.
Hoiatus: Sobimatu argument antud foreach() /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php liin 734
Saada see kõik mu lehed. Kasutate kõige uuemat versiooni.
Hoiatus: Sobimatu argument antud foreach() /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php liin 734
Palun andke mulle link teema. Palun saatke mulle PM juurdepääsu üksikasjad Admin CP ja FTP. Ma näha, mis seal toimub
Mul on juurdepääs FTP.
Kiire parandamine sel teemal:
- Faili avamine includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
- Otsi:
PHP Code:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'])
- Asenda seda:
PHP Code:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'] && !$vbulletin->userinfo['userid'])
See kiirparandus lisatakse järgmises versioonis.
Aitäh, et töötas.
Ma uuendatud tänu uusimale versioonile. Pidin uuesti taotlema selle paranduse, aga nüüd näitab kõigi Külastajate lehtede ükskõik mida.
Ma ei näe probleemi oma veebilehel.
Viimane versioon vBET on 4.7.2. 4.7.1 on oma versioon. Sa oled teinud alandavad?
Jah, ma alandas pärast seda, kui ma nägin seda, aga tundub, et see juhtub 4.7.1 samuti. Toimub ainult, kui tõlge pakkujad on olemas (Google on märgitud minu puhul saadaval, kuid ma ei ole nende jaoks sisestatud API võtme). Kui see juhtub teemad on ka mitte tõlkimisel.
Kui te ei ole võti Google, siis see peaks automaatselt keelatud. Te käsitsi välja lülitada Google AdminCP->vBET->Tõlge Pakkujate Olemasolu. Palun andke mulle teada, kui Google aktiveeruvad automaatselt AdminCP->vBET->Tõlge Pakkujate Olemasolu.
Palun andke teada, kas see lahendab probleemid.