Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 14

Thread: Kopeeri vbet ja lõhkumata Foorum

Hybrid vaade

Eelmine Postitus Previous Post   Next Post Järgmine Postitus
    Senior liige

Default Kopeeri vbet ja lõhkumata Foorum

Hi guys,
    Mul on vaja eemaldada vbet, ma paigaldamata admincp kaudu ja tänu on kadunud, aga kui ma püüan tänu failide kustutamine välja minu server (Püüan saada minu server tagasi standardi faile ainult enne uuestiinstallimist, just see, mida ma vajan) see tapab mu Foorum!? Siin on viga, ma saan kui ma proovida eemaldada faile pärast eemaldaks admincp kaudu:

Hoiatus: require(/home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: ei saanud avada stream: sellist faili või kataloogi /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): eval () koodi liin 135

Fatal error: require() [function.require]: ebaõnnestunud avamine vajalik "/ home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path ='.: /usr/lib/php: / usr/kohalik/lib/php ') ja /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): eval () koodi liin 135

Mul on eemaldatud kõik vbet reeglid .htaccess.

Kõik ideed, kuidas seda ravida?

Regards,
    Simon

Banned

See näeb välja, nagu ei eemaldamist mõned plugin vBET või mitte eemaldades integratsiooni vBET mõned plugin. Kas teil on vBSEO? Proovige keerates maha kõik konksud/plugins (rohkem infot).

Senior liige

Mul ei ole võimalust, kuid välja lülitada kõik pluginad, olin vbseo aga olen proovinud sellest vabanemiseks!, kui ma proovida eemaldaks vbet saada igasuguseid küsimusi, ta on sõidu mulle pähklid!

Banned

Enne eemaldaks vBET tuleb eemaldada oma integratsiooni vBSEO. Enne eemaldaks vBET ka proovida, et keelata kõik konksude config.php (rohkem infot).

Senior liige

Ma annan seda veel minna, nii et ma ei tea mida sa mõtled integratsiooni VBSEO desinstallitakse? .Htaccess väljavõtmist VBSEO reeglid. kus muidu peaks ma otsin?

Banned

Kui olete eemaldanud vBSEO siis sa ka eemaldatud integratsiooni vBSEO vBET.
    Palun saatke mulle PM juurdepääsu üksikasjad Admin CP ja FTP. Ma saan vaadata, mis seal toimub

Senior liige

PM saata

Banned

Enne desinstallimist vBET peate eemaldama kõik selle integreerimist. Ma leidsin oma integratsiooni modules/recentthreads.php rida 255-260. Kui olete teinud mõne muu integratsiooni vBET siis need kustutada.

Senior liige

Paigaldamata vbet siis hakkas tänu failide eemaldamiseks ja sain selle:
    Hoiatus: require([path]/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: ei saanud avada stream: sellist faili või kataloogi [path]/includes/init.php(304): eval () koodi liin 135

Fatal error: require() [function.require]: ebaõnnestunud avamine vajalik "/ home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path ='.: /usr/lib/php: / usr/kohalik/lib/php ') ja /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): eval () koodi liin 135

Senior liige

Thankyou mis, ma unustasin selle vbacmp, nüüd püüan ja puhastada ja eemaldada - ma annan teile teada, kuidas see läheb!

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •