Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 5 kohta 5

Thread: Ignore url ei tööta

Hybrid vaade

Eelmine Postitus Previous Post   Next Post Järgmine Postitus
    Senior liige

Default Ignore url ei tööta

Ajalugu, me tegime käsitsi lahendus probleemi lahendada, kuid nüüd, taaskord on see osutunud küsimus.

Mul on foorum, mis toimib nagu link ja vahetult osutab mysite.com / lensreviews.

Lisasin "lensreviews 'to ignoreerida url valik, kuid iga kord kasutajale tõlked tabamust, mis viitavad, siis läheb mysite.com / foorumid / lang / lensreviews

Igasugune nõu? Saate testida seda, kui külaline minu foorum kodus.

Senior liige

Update: See juhtub alles jaoks sisseloginud kasutajatele keel kehtestada oma profiile. Proovige sisse logida nagu *********
    Viimati muutis vBET; 15-02-10 juures 12:39. Põhjus: Eemaldada juurdepääsu üksikasjad

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Ma lihtsalt lähen sinna. Samuti palun teie enda turvalisuse ärge saatke avalik tahes juurdepääsu üksikasjad. Palun saatke need, mida PM. Ma muutes oma postitust kustutada need andmed.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Ma läksin sinna ja sisse loginud test konto. Suunati ümber saksa keelde (Eeldan, et test kasutaja on loonud saksa default keeles). Esiteks avasin allikas HTML ja leida iga "lensreviews seal - kõik lingid on korras (seega ilma keeles). Siis ma kontrollisin üks neist, klõpsates seda ja see töötas ka hästi - sihtkoht lehekülge ei tõlgita.

Palun seda kontrollida. Kui probleem on endiselt olemas palun andke meile viis reprodutseerida. Üks siin kirjeldatud, ei tööta.

Senior liige

Noh, see on hea uudis mulle! Mõned liikmed on kirjeldatud seda küsimust, ja ma olen suutnud reprodutseerida varem, kuid see ei juhtu enam minu jaoks kas. Võib-olla sellepärast ma muutsin "lensreviews 'to' / lensreviews" on ignoreerida URL valik hiljuti. Tänu!

Ka tänu eemaldamiseks test arvesse juurdepääsu üksikasjad

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •