Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 10 kohta 10

Thread: Otsin abi vb blogi installitakse kausta koos VBSEO (makstud)

Senior liige

Default Otsin abi vb blogi installitakse kausta koos VBSEO (makstud)

Minu praegune install on:

Site.com/ (CMPS lehekülg)
    Site.com/forum/ (vbulletin Installitee)

See kõik töötab korralikult, aga nüüd lisasin blogi ja ma ei taha seda Foorum teele nii et ma lisatakse kausta koos VB4.2x nagu blogi:

Site.com/Blog/

See on, kõik töötab korralikult (ei usu tõlked tööd veel), kuid vaja on SEO sõbralikud (VBSEO) kasutatavad URL-id ja ma ei saa seda tööd.

Ma olen mõelnud mõned lahendused, näiteks kõrvaldades vbseo aga on rohkem kui 100,000 indekseeritud leheküljed nüüd ja saate muuta struktuuri.

Kui arvate, et saate aidata mul on valmis maksma abi.

Thanks,
    Chris

Banned

Teile on küsimusi integratsiooni vBSEO blogi, või tõlke blogi? Mis versioon vB sul on? Kas sa blogi on väline plugin või vB blogi? Teenuse integratsiooni saab teid aidata, kuid me ei saa garanteerida iga plugin õigeks integratsiooniks.

Senior liige

Mul tegelikult on küsimusi saada blogi kasutada SEO sõbralikud URL-id, kui see on paigaldatud väljaspool Foorum kataloog. Ja siis muidugi mul on vaja teha mõned uuendused VBET kuni neid tõlkida. I maksis integreerimiseks, kui ostsin esimese toote, aga ma oletan, et see on eraldi. Ma arvan, et siinkohal oleks tore eemaldada VBSEO ja lihtsalt kasutada Foorumid sõbralikud URL-id, kuid pole kindel, kas ma olen võimeline säilitama kõik sama.

Banned

Saab iseseisvalt sooritada integratsiooni, see on kirjeldatud http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1785.
    Sa võid osta ka Integratsiooni teenus ja me teeme teile integratsiooni.

Senior liige

Kui arvate, et see saab olema valmis haige osta seda ASAP! Kuigi ma tegin varem teise $30 on varastada selle probleemi lahendamiseks

Banned

Kui blogi on osa vB me saame teha, integratsiooni see blogi vBET pärast tellite Integratsiooni teenus. Kui blogi on plugin vB me ei saa garanteerida, et integratsioon on edukas. Kui see on väline blogi ei saa integreeritud vBET.
    Saab iseseisvalt sooritada integratsiooni, hea meelega anname teile näpunäiteid, foorum.

Senior liige

Tema on tegelik VB, aga paigaldatud viisil, mis on väljaspool /forum/ kausta kausta...

Siin on link

Allfreechips kasiino Bonus Foorum - liikme Blogs - blogid

obvouslyy peavad seda SEO sõbralikud URL-id (VBSEO) ja seejärel tõlgitud.

Banned

Me aitame teil integreerida vBET vB blogi, kuid tuleb integreerida vBSEO vB blogi.

Senior liige

See oli mu peamine küsimus lol... nagu ma ütlesin, ma maksan keegi võime aru saada VBSEO osa.

Thanks,
    Chris

Banned

Integratsiooni vB koos vBSEO ei ole seotud meie toode ja me ei tee seda.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •