Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 6 kohta 6

Thread: Link tõlgitud niit URL

Senior liige

Default Link tõlgitud niit URL

Kui see on lipu lingid ära lingi tegeliku tõlgitud lõng URL-i. See tekitab palju ekstra suunab ja tõesti ei ole hea üldine SEO. Palun hoida alternatiivne Sildid meeles samuti.

Ma ei tea täpselt kuidas seda võiks teha lennult, kuid ma loodan, et teema URL-id, võiks vahemällu talletatud teatud viisil, mis ei suurenda lehekülje kohta päringuid.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Tere. Me oleme sellest teadlikud. Kahjuks lisada see funktsioon oleks suur mõju jõudlusele. Mitte ainult sellepärast, et täiendavad päringud on tõlgitud lingid, kuid peamiselt seetõttu, et tõlke taotlused. Kui lingid on tõlgitud veel siis iga lüli põhjustaks eraldi tõlge taotluse tõlke pakkuja. Sellepärast, et API võimaldab mitu ühe taotluse ainult sama keelepaaride tõlked.

Muu lahendus oleks - kui see on juba tõlgitud, siis võta seda tõlkida ja kui mitte, siis jätke see nagu ta on praegu. Sel viisil teine küsimus oleks ära minema.
    Ja umbes lisapäringute - kui olete sisse lülitanud Külastajate vahemälu siis see ei ole mingit mõju, taotluste külalistele (puhverdatud on staatiline fail). VBET toetab ka teisi "mälestuseks" vahemälu mootorid.
    Nii kui me läheks see siis nagu see on kirjeldatud siin, ilma mis tahes päringute korral optimeerimine (sest nagu juba hõlmatud täiendavaid vahemälu toetust).

Palun rääkige meile, mida sa arvad selline lahendus.

Senior liige

Nii et kui URL on juba tõlgitud nad võiks olla salvestatud Külastajate vahemälu, õige?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Jah. Ikka töötab Külastajate vahemälu leheküljel. Nii uus leht võtab kõik URL-id andmebaasi uuesti enne, kui see on salvestatud Külastajate vahemälu. Ja jälle iga Külastajate vahemälu värskendada. Aga tegelikult on see väike hind. Kuna vaikimisi Külastajate vahemälu töötab 24 tundi. Nii et see on üks kord päevas. Ka saame teha seda mida logitud kasutajad seda koos ümbersuunamine (sisseloginud kasutajad tõesti ei keeli vahetada tagasi ja edasi), ja külalistele ilma - nii, et näete Google see parim võimalik viis.
    Sellest saab 2 lõikes 1:
    -puuraidur kasutajatele no täiendavate kulude lehel genereerimisel.
    -külalistele Odavlennufirmad põlvkonna ja isegi 0 kui teil on lehe Külastajate vahemälu (ja Google ja teised robotid näha asjakohased lingid ilma täiendava täitmise mõju ajal ümbersuunamine)

Nii et ma arvan, et muutes sel viisil saame tegelikult suurendada jõudlust tehes täiendavaid asi, aga ainult kui Külastajate vahemälu on sisse lülitatud, sest me väldime ümbersuunamine. See lahendus on isegi lisada täiendav parameeter - see lihtsalt seotakse Külastajate vahemälu.

Ma olen kindel, et seda ideed. Lihtsalt peab olema selge - kas sul on mõned täiendavad tagasisidet?

Senior liige

See kõlab hästi mulle.

Banned

Tänu kinnitamiseks. Meil töötab see funktsioon.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •