Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 4 kohta 4

Thread: Ära tõlkida midagi uut niidid kuid lingid hoida midagi, mis on tõlgitud

Senior liige

Default Ära tõlkida mis tahes uusi niidid kuid lingid hoida midagi, mis on tõlgitud

Saab öelda: ma olen x lõimede arv tõlgitud, kuid ma ei taha midagi tõlkida üldse enam. Seal on kuidagi välja lülitada tõlked eemaldamata kõigile neile lehtedele viivaid linke.

Sel juhul tahaksin säilitada lipu lingid kui tõlked on olemas, kuid lipu lingid välja lülitada, et midagi uut on tõlgitud.

See on juhtum, kus sisemine lüliti öelda, "kui seda teemat on täielikult tõlgitud selles keeles, kuvatakse lipu link"

Kui keegi postitust erinevas keeles, et peaks ikka tõlkida vaikekeele.

Ma mõistan, et see on erinevalt ning teiste loodud omadus taotlus, kuid ma arvan, et parim variant oleks võimalik määrata kuupäevade vahemik, millal teemad on tõlgitud.
    Viimati muutis tavenger5; 19-02-13 juures 14:38.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Kuupäevade vahemik on võimalik teha. Me ei ole võimalik tuvastada, kas lõim on juba tõlgitud või mitte - isegi siis, kui me oleks mõne lipu, ning ajakohastab seda iga muutuse, see ei ole võimalik, sest üks niit saab mitu lehekülge ja konfiguratsiooni kohta ühele lehele mitu postitust on saab muuta igal ajal. Lühidalt - me ei saa öelda, milline leht on tõlgitud 100% enne, kui me püüame seda tõlkida.

Ikka saame kasutada filtreid ja tõlkida ainult Teemad teatud aja jooksul. Nii et liiga vana ei tõlgita. Uusim ka. Ainult need, mis on määratletud aja jooksul. Kui mõned niidid alates selle aja jooksul on täielikult tõlgitud nemadki. Kuid sellisel juhul peaks me Vaata teemat loomise aeg ei ole viimase reageerimisaeg. Nii et vastused sellised teemad on tõlgitud kui tundub.
    BBCodes hinnatakse eraldi nii kirjalikult muus keeles veel võimaldab tõlkida vaikekeele. Meil check it küsimustes, kuid see tundub olevat sooritatav.

Mida te arvate sellest selline lahendus?

Senior liige

et oleks töö liiga!

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

OK - nii, et me ellu ta niimoodi ja lisada järgmise vabastamist.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •