Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 4 kohta 4

Thread: Forum lingid probleem taas

Senior liige

Default Forum lingid probleem taas

Kuna uuendada 3.3.0, see bug on taas toimumas: http://www.vbenterprisetranslator.co...failure-2.html

Määrata me tulid varem ei tööta enam

Senior liige

Samuti juhtub linke meie kasutaja fotogalerii, nii et ma olen ajutiselt lubatud 'Asenda' Foorum Lingid "koos otselinke siht URL? "Variant vBSEO ajutiselt (see murrab mu hit counter).
    Viimati muutis moman; 22-01-10 juures 04:43.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Sa tegid käsitsi muutused faili ja värskendamise ajal alistada läheb tagasi default. Sellepärast läks see katki.

Vabandame, kuid kui see ei toetata ametlikult pead hoida seda käsitsi. Nii lihtsalt siis tehtud muudatusi uuesti ja ti töötab jälle.

Ma lähen, et näha tihedamaid sidemeid, mida te juhtides umbes ja ma kontrollida võimalust toetada seda järgmise vabastamist Ma annan vastus seal.

EDIT:
    Ma nägin seda - palun proovige kasutada valikut "Ignore URL-id sisse vBET peamist võimalust - see peaks probleemi lahendamiseks ja hoida oma valitud URL-id ei jälgitakse tõlge.
    Viimati muutis vBET; 22-01-10 juures 19:18.

Senior liige

Thanks-Ma kasutan võimalust. Ma redid käsitsi muuta ja see ei olnud tõhus, nii et ma kinni ignoreerida URLid valik.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •