Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 5 kohta 5

Thread: Google e-postiga

Default Google e-postiga

Minu nimi on Adam Feldman, ja ma olen tootejuht Google. Ma näen, et olete loonud võti Google AJAX API mõnda aega tagasi ja et teil on veebileht või rakendus kasutades, et võti server-side (kosutava) taotleb.

Selleks, et vältida õigustatud päringuid, mis pärinevad ühe IP aadressi liigitada automatiseeritud päringuid, pakume nüüd uus URL parameeter, mida võib kasutada tuvastada lõppkasutajate taotlenud päring. Teil meelde tuletada, et meie kasutustingimustega nõuab, et iga API taotluse teha nimel lõppkasutaja tegevus ja see uus parameeter "userip", tuleks lisada kõigi server-side taotlused, et aidata tagada oma kasutamise selle API ei ole ekslikult tuvastatud kuritarvitamine.
    Kas see lisatakse vbet?

Tänan

Senior liige

Sain just sama e-posti teel. Kuna läbida IP on uus funktsioon API, ma kahtlen, et see on kaasas vBET veel.

Mina sain selle e-posti, mida ma peaksin tegema?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

See muudatus ei sisaldu - me ei suuda ennustada tulevikku ja lisada midagi, mida ei olnud olemas ajal tootmist

Mida peaks tegema - lihtsalt ootama uus pressiteade, me toetame seda seal Ei ole kiire - see ei ole vajalik.

Junior Member

See on tõesti hea märk saada Google mail seotud avaldades oma konto.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •