Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 5 kohta 5

Thread: Osta küsimused / paigaldamine

Banned

Default Osta küsimused / paigaldamine

Tere, olen üsna uue vBulletin ja modifikatsioonid, ja et mul on mõned küsimused.

Ma tahaksin osta see plugin/add-kohta, kuid ma tahan, veendumaks, et on praegu veel täielikult toetab. A sõber ostetud see tema veebilehte, kuid ta ei saanud toimimiseks vajalikud aktiveerimiskood. Ta ka klienditoega korduvalt proovinud, kuid ei saanud mingit abi.

Tahaksin osta see, kui see on parim tõlkija, olen näinud, kuid ma ei soovi, et on probleeme installi. Installiga seotud tugiteenuste lisandmoodul, mis oleks ma osta, nii, et saate installida õige tähisega aktiveerimiseks vajalik minu jaoks.

Lubage mul ka küsida, miks mu sõber võib ei saada igasugust abi tema aktiveerimise väljaandmise? Ta ei leia oma koodi ja on emailitaks mitu korda seda hankida. Ta püüdis ka ametikohad teha kõnealune foorum, kuid tema ametikohta on ei näidata siin. Ma armastan oluliselt saada see plugin installitud väga kiiresti minu foorum nii, et teie vastus on väga hinnatud.

Aitäh.
    Fernando

Pensionär;)

Tere
    Kui ostate installiteenus me kogu instalation asemel saate -nii, et te ei pea muretsema instalation teenust.

Sõber kohta. Me teeme kõik toetust ainult poolt meie foorum - ja igale uuele kasutajale postitus vajadus modereeritud, nii et ta ei näinud oma ametikohale ainult pärast seda, kui ta kirjutas ta. Me vastata iga ametikoha nii kiiresti kui võimalik.

Siin on keermes, kui sarnaseid olukordi on happend (võib-olla see on sinu sõber post) KLÕPSAKE NUPPU -saate se püüdsime aidata, kuid puudub kasutajalt vastus

Junior Member

Text automatically translated from: Italian to: Estonian
    Translated text
    Tere, kui kaua võtab teil installida ja aktiveerida toote? mulle kulub ainult 5 keelt, inglise, prantsuse, saksa, Hispaania ja Portugali, muude keelte puhul ei ole huvitatud hetkel.
    Samuti kutsun teid, kui teete endale tasuta API aktiveerimine, sest me ei tea, kuidas aktiveerida neid tooteid.
    tänan
    Original text

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas fernando View Post
    Ma tahaksin osta see plugin/add-kohta, kuid ma tahan, veendumaks, et on praegu veel täielikult toetab. A sõber ostetud see tema veebilehte, kuid ta ei saanud toimimiseks vajalikud aktiveerimiskood. Ta ka klienditoega korduvalt proovinud, kuid ei saanud mingit abi.
    Sa kirjutasid lugu on VÕLTS. Ja see on lihtne ära tunda meie et tehti sohki, kuna aktiveerimise koodi (litsentsikood) on kättesaadav igale kliendile lähedal allalaadimise lingile download lehel. Nii et teie sõber oli näha, kui ta alla toode.
    Samuti ei ole tõsi, et keegi teie kliendid ei saanud abi kunagi. Me alati vastuseks postitusi selles foorumis ja saate seda ise lihtsalt minnes lõime poolt keermes.

Nii selgitada - toetame VBET ja sul on siin foorumis teid toetada.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Quote Algselt postitas Alex69 View Post
    Text automatically translated from: Italian to: Estonian
    Translated text
    Tere, kui kaua võtab teil installida ja aktiveerida toote? mulle kulub ainult 5 keelt, inglise, prantsuse, saksa, Hispaania ja Portugali, muude keelte puhul ei ole huvitatud hetkel.
    Samuti kutsun teid, kui teete endale tasuta API aktiveerimine, sest me ei tea, kuidas aktiveerida neid tooteid.
    tänan
    Original text
    Paigaldamine on triviaalne - lihtsalt üles laadida faile serverisse ja product.xml poolt Admin CP. Siiski peate konfigureerima vBET. Vajalik on kirjas readme faili.
    Viimati muutis vBET; 11-03-14 juures 12:41.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •