Ma leian, kui mul on nr tõlke pakkujaid saadaval, ma saan lihtsalt tühi posti kasutades see liige. See on siis, kui mul on "Näita Algtekst kasutaja" ära Kuva seada![]()
Ma leian, kui mul on nr tõlke pakkujaid saadaval, ma saan lihtsalt tühi posti kasutades see liige. See on siis, kui mul on "Näita Algtekst kasutaja" ära Kuva seada![]()
Viimati muutis DirtRider; 09-04-12 juures 09:44.
Räägin oma kohta. Samuti palun rääkige mulle kui kohta on tühi ametikohad on "Näita kasutaja Algtekst" seatud, kuvatakse?
Samuti pange tähele, et ta saab coused kuid vale pakkuja secret/id/api võti
Noh, kui Kuva Algne teksti kasutaja sisse ja seejärel Jah see kuvatakse algtekst on. Asi on see, siis peate ametikohale, mis ei ole inglise keeles ja seda saab ignoreeritakse. API klahvid tundub, et töötada kui tõlge pakkujad on saadaval.
OK ärge muretsege see enam mul on selle muudatusega on nüüd kustutatud pidevalt probleeme sellega, mida on wast raha see osutus![]()
Viimati muutis DirtRider; 11-04-12 juures 08:12.
Kui sul vastus selle väga lõime - meie töötajad on kontrolli küsimust.
I ei saa probleemi taastekitada minu katse foorum. Võiks teile Palun näidake mulle url näite, kui puudub "tühi" ja kui te olete saata mulle on see oleks kontrollida koht veel workig
Vabandust, ma ei saa ma nüüd nagu see minu saidilt väljaviidud käesoleva mod annab meile liiga palju küsimusi.
1. Tühi postitus kui tõlge pakkuja ei olnud saadaval (säte ei näidata Algne tekst)
2. Posti teistes keeltes peale vaikimisi kui tõlge pakkuja ei olnud saadaval (sätted Algtekst) see on tekitanud segadust inglise liikmed ei saa aru post ja eirab neid.
3. Foorumi aeglustumise paremale alla kui tõlge pakkuja ei ole kättesaadav, foorumi liikmed kaebuse, ei olnud need aeglane kiirustel vastuvõetav.
Nagu ma ütlesin, ma ei saa seda küsimust paljundada, nii, et kui te ei ole vBET installitud ja seega te ei saa Kuva see tõrge in "tegevus" on võimatu kontrollida, mis valesti läks.
Lubage mul oma ftp sisse möllida.
Viimati muutis r.dziadusz; 14-04-12 juures 16:34.
Vastust, nii et ma vajan selle õõnesneet sulgemiseks. Kui teil on mitu küsimused, mis puudutavad selle õõnesneet ma avab selle muul viisil Palun kirjuta uus.