ma saan järgmise Hoiatus: require([path]/vbet_translation_options/vbenterprisetranslator_from_other.php) [function.require]: failed to open stream: sellist faili või kausta ei [path]/includes/vbenterprisetranslator_class_translator.php real 72 Parandamatu tõrge: require() [function.require]: nõutav nurjus avamine "/ home/tattoo/public_html/vbet_translation_options/vbenterprisetranslator_from_other.php" (include_path ='.: /usr/lib/php: / usr, kohalik, lib ja php "), rea 72 /home/tattoo/public_html/includes/vbenterprisetranslator_class_translator.php Siin thetattooforum.com/tattoo-inscription-blessed-blessed-meaning-t20692.html?t=20692 & language = et Mingeid ideid?
Tere Ma proovida meie katse foorumis reprodutseerida. EDIT: Palun kontrollige mis keeles on teil seada AdminCP - > vBET Main - > foorum keel Samuti olen märganud, et lipud on tühja lehe alumises osas. Palun veenduge, et olete üles kõik failid
Viimati muutis r.dziadusz; 05-02-12 juures 18:57.
keele seadmist fikseeritud viga. mida te tähendanud lippude oli tühi? Ma näen kõikide lippude all sõitvate?? kõik fiels üleslaadimine õnnestus.
Ma näen neid nüüd nii, et kõik tundub olevat hästi Kas endiselt on sul küsimusi selle probleemi kohta? Mis tahes muud avatud uus teema.
Vaata Tag Cloud
Foorumi reeglid