Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 4 kohta 4

Thread: Päringu url ei kuvata sätestatud keelega alammenüüsid

Senior liige

Default Päringu url ei kuvata sätestatud keelega alammenüüsid

Probleem: Alammenüüsid keelega seadke päringu url ei kuvata.
    Avatakse uus teema, nagu.
    Regards

Pensionär;)

Tere
    Mul on kontroll oma olukorda, kuid Palun kannatust, nagu me ei officialy toetust vBulletin versiooni, mul on vaja leida ja parandada teie probleemi aega

Pensionär;)

Tere
    Pärast mõne reasearch ma tean, mis on probleem. Teie versioonis seal vBET kohta mõned vBulletin veanumber:
    MÄRKUS: See integratsioon võimaldab teha oma arhiivi lehekülgedel, et oleks võimalik tõlkida, kuid PEALE arhiiv sub-foorumi lehekülge - on viga vBulletin mis ei võimalda seda teha.
    Me ei saa selle probleemi lahendamiseks. Kuna ma kirjutasin oma teise lõime oma foorum oodata subforum töötab hästi. Tutvu:
    kliki

Kui veel küsimuste paluge see probleem, kui ei ole ma märgib selle lõime suletud

Pensionär;)

Tere
    Pärast mõne reasearch ma tean, mis on probleem. Teie versioonis seal vBET kohta mõned vBulletin veanumber:
    MÄRKUS: See integratsioon võimaldab teha oma arhiivi lehekülgedel, et oleks võimalik tõlkida, kuid PEALE arhiiv sub-foorumi lehekülge - on viga vBulletin mis ei võimalda seda teha.
    Me ei saa selle probleemi lahendamiseks. Kuna ma kirjutasin oma teise lõime oma foorum oodata subforum töötab hästi. Tutvu:
    kliki

Kui veel küsimuste paluge see probleem, kui ei ole ma märgib selle lõime suletud

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •